Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !!DavidXX!!, 10/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj. Mám malý technický problém.
    V profilu pilota si můžu zmněnit avatara. Ale pořád mi to hlásí, že obrázek není OK. Mám velikost 115x125 px a 14 KB. jpg formát, nikoho neurážím ani nic špatného tam nemám. Mám prostě všechno tak jak ma byt. Ale znova a znova mi to napíše, že obrázek není ok.
    Mohl by mi někdo poradit jak to vyřešit? Děkuji.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

!!DavidXX!! Zkus obrázek o kousíček zmenšit a vyzkoušej jej nahrát ještě jednou. Je možné že jen o kousek přesahuje zadané podmínky a systém jej proto nebere. Jinak mne nenapadá jiný důvod proč by avatar neměl jít nahrát.

3. Zkoušel jsem to aspoň 1000x a furt to nejde. Jestli si ten program plete jedno písmeno D a jedno X třeba s hákovým křížem... tak to je asi jediná věc co mně napadá jako problém. Ale to asi ne. Zkouším to nahrát z tabletu, není to tím ?
    ----------------
    O ano ! Na 1001. pokus to vyšlo ! Můžeš locknout :)

Naposledy upraveno moderátorem: 10/12/15
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

!!DavidXX!! obsahem obrázku to určitě nebude, ten systém nehodnotí. Nejspíš je problém někde ve formátu nebo velikosti, proto to možná nechtěl systém žvejknout. :)

Jinak prosím nepiš více příspěvků pod sebe, pokud chceš něco doplnit, použij tlačítko Upravit.

No jelikož píšeš že se ti povedlo obrázek nahrát, dovolím si považovat za vyřešeno a zavřít.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.