Balíček „Mechanismy P.E.T.“

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem wlcoun, 22/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. wlcoun

wlcoun User

Ahoj!

Chtěl bych se jednat, jaký level mají mechanismy obsažené v balíčku Balíček „Mechanismy P.E.T.“ v obchodě za reálné peníze? Jedná se o level 3?

A pokud mám P.E.Ta zatím pouze na levelu 5, tak když by se jednalo o level 3, tak je budu mít v inventáři a nasadit je do P.E.Ta budu moct až na levelu 8 jestli tomu rozumím dobře.

Děkuju za odpověď!

2. TRIXT

TRIXT User

Už jsem se na to ptal v příspěvku #19, zatím ale odpověď nemám. Tipl bych si, že ale budou levelu 1. Třeba to někdo otestoval a podělí se s námi o zkušenosti.

3. Korben

Korben User

Všetko bude pravdepodobne level 1, no potvrdené to zatiaľ nemáme.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. Belgam

Belgam Guest

Vse je na levelu 1, balicky maji slouzit hlavne zacinajicim hracum.

Greenhorn tohle ocenil(a).
  5. já jsem včera z boxiku dostal mechanismus a mám lvl 18 mechanismus opravy lodě lvl mechanismu 1

6. jirkorbiťák ano, z akčních boxíků můžeš dostat (vybrané) mechanismy na 1. a 2. levelu.

Ta interpunkce:rolleyes::)

7. wlcoun

wlcoun User

Nejsem si úplně jistý, jestli si rozumíme, nemyslím akční boxíky, ale balíček v obchodě viz. obrázek:

V tom je také úroveň mechanismů 1?
    Proč se tam poté píše "vybav svého společníka těmi nejlepšími dostupnými mechanismy " ?

Děkuju

8. Korben

Korben User

Píšeme hádam zrozumiteľne, všetko v balíčkoch je level 1 a je to určené pre nováčikov.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.