Balíček Zdvojnásobovač - funguje či ne?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PetriCZech™, 22/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jsem poněkud zmaten. Mám od včerejška koupen Zdvojnásobovač. Jak můžu tedy sbírat LICHÝ počet?

22.09. 17:54Sebral jsi bonusový box.+ 105 U.
    22.09. 17:52Sebral jsi bonusový box.+ 503 k.
    22.09. 17:51Sebral jsi bonusový box.+ 1,243 k.
    22.09. 15:53Sebral jsi bonusový box.+ 1,171 k.

To jsou jen příklady z bilance, jinak se mi běžně vypisuje lichý počet sebrané munice. Snad jen u EE jsem nezaznamenal chybu. Jediné, co mě napadá, že zdvonásobovač nefunguje na extra boxy, nebo v nich nejsou celá čísla.

Vše sbíráno na 1-4.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

PetriCZech™ nesebral ti to treba PET s protokoly zachrany, ci nemas nejaka vylepseni na sber v PP? Jeste to muze byt z boxu akce, v tech je obsah uridia trochu jiny nez v normalnich.
    Zkus sebrat par boxu na PvP, kolik dostanes U tam.

3. V PP body na sběr nemám, protokoly v PETce taky (běžně boxíky nesbírám, je to hrozná nuda :)). Asi se jedná o akční boxy, protože mi naskakují hlášení "sebral jsi 241 paliva, 13 raket...".

4. Zdvojnásobovač ti funguje správně, protože normálně se dostává pouze do nějakých 160 jednotek paliva, jedna mina apod... pokud sebereš minu, měl bys tam mít "V počtu 2" myslím:)

5. Ano, to s těma minama souhlasí ("V počtu 2"). Ale kromě toho mívám "Obdržel jsi 21 raket typu R-310", "Obdržel jsi 27 laserové munice..." a to mě zaráží. Prostě když zdvojnásobím jakékoli celé číslo, je výsledek vždycky sudý. Takže buď se nezdvojnásobuje, nebo je tom boxu 10,5 rakety. Anebo jsem blbej já :).

EDIT: Tak teď jsem dostal ze 2x za sebou z boxu 3 kusy min.

Naposledy upraveno: 22/9/15
  6. |Oromë|

|Oromë| User

PetriCZech™ System zaokruhluje, takze ano, teoreticky tam je napr. 10,5 municie. Bez doubla dostanes zaokruhlene cislo na 11 a s doublom 21 rakiet.

Je to tak vo vsetkych boxoch uz odjakziva.

7. OK, v tom případě není co řešit. Jen mi to připadalo divné.

Možno LOCK.

8. Ještě, že se 5 zaokrouhluje nahoru, že;)

9. Ja mem takovou skusenost ze ke konci toho tydne z dvojnasoovacem se to zacalo nejak omezovat a uz jsem nenezbiral to co po koupi a nikdo mi to poradne nevysvetlil.:(
    odpoved dostavas dvojnasobek tak co bys chtel neberu.
    akoupim ho jen vyjimecne !

10. |Oromë|

|Oromë| User

Osamnělý.Vlk Po 24 hodinach sa odmena znizuje, takze boxovat nonstop cele dni sa nevyplaca.

11. oops.eu

oops.eu User

Obdržel jsi 18 laserové munice typu SAB-50.

mě třeba zaráží jak můžu s full profilem pilota a dvojnásobkem na pvp sebrat 18 sabka, to je základ nějakých 6 sab? je to možný? bez doublu nesbírám, ale tak málo se mi zdá blbost... :/

12. sufuzky

sufuzky User

oops.eu niesi sám podobne to padá aj mne a asi aj ostatným hráčom. Mám protokoli doble boxi ( +136% ako v normále) a padlo mi 12 sabu. Pre porovnanie včera som ešte nemal doble boxi ani protokoli a všímal som padanie uber rakiet v normále padlo 10-20 dnes mám o 136% viac a padalo okolo 20-30 čo je len o 50% viac. Ber to tak že bonus boxi su od špecialných boxov odlišné takže asi tam platia iné pravidlá ktoré my nepoznáme.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se neozval, považuji za zodpovězeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.