BAN chat za nic?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by leosacek, Feb 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. leosacek

leosacek User

Dostal jsem ban na chat na ůčet Łeosacek°Łvℓ21[Ξném], na 7 dní. Totálně nechápu za co. Napsal jsem: tobrukuu a hned: dostal jsi ban na chat, bad baheviour(nejak tak). Dyť to si nikdo nemohl ani stihnout přečíst. Prosím o vysvětlení za co to je. Kdyby to bylo pár hodin nepíšu sem, ale týden mi docela vadí. S pozdravem Leosacek
    ID:62175872 (kdyby bylo náhodou třeba:) )

2. Zdravim ja to samé a co jsem napsal bylo "super :D" a 9-02-2016 v 18:48:24 jsi byl zabanován na 7 dnů. 26-02-2016 v 18:48:24 se můžeš opět přihlásit. take nachapu a dvou kamošum se stalo to same ve stejnou chvili. :/

3. Nazdar, tiež som na tom tak isto :) za nič.. Napísal som vetu a automaticky som bol zabanovaný

4. leosacek

leosacek User

Mně je jedno jestli mi ho nechají, nechci ho rušit, jen se ptám za co to bylo :). A jesli sem to napsal špatně, to sorry, je to můj první vzkaz sem.

5. ddavidd11

ddavidd11 User

Může mi někdo říct za co sem dostal ban na 7 dní ve větě : tak jdu zas zbírat??

6. leosacek

leosacek User

Jak to tak vidím, tak to možná byly omyly, když nejsem sám, snad to zruší.

7. Joe

Joe Guest

system par vterin trosku zlobil
    podejte si zadost do sekce Chat podle pravidel, vsechny neopravnene bany zrusime

8. ddavidd11

ddavidd11 User

jak že si mám zažádat o to zrušení banu,tedy spíš kde?

9. leosacek

leosacek User

Děkuji moc Neyoo. Jestli si to čteš, taky pěkný večer. S pozdravem Leosacek

10. ddavidd11

ddavidd11 User

jo,díky za zrušení

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Myslím že odpovědi tu zazněly zřetelně, považuji za zodpovězeno.

LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.