Oznámení ban na chat?!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem trcpuf, 18/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. trcpuf

trcpuf User

dobrej fake pane DO, dostal sem permanentní ban na chat a to z důvodu "***" které napsal VÁŠ systém když sem psal hacker jednomu hráči který mě zabil v neútočné zóně po projetí bránou.... Takže váš systém mi opravil slovo hacker ( nevím zda je to sprosté nebo vulgární ) na tři hvězdy a vzápětí mi dáte ban na tři tečky který jse udělaly vy....... pánové já si připadám že adminům je pět let se vší parádou asi nebo logické vysvětlení za tohle drzost z váší strany?!

2. trcpuf

trcpuf User

opravdu, jak je to v 9/10 videí na youtube: cituji:" někteří správci by si měly zajít na vyšetření"..... úplně si teď představuju toho mag*ra za tím PC jak vidí sprosté slovo hacker, udělá z toho 3 hvězdy a dá mi ban s palcem v puse.... chi chi chi, cha cha cha,

3. trcpuf "hacker" nieje ani urážka ani vulgárne.

V tom slove sa nachádza zakázané slovo "hack" ktoré je zakázané z dôvovod aby si to malé detičky negooglili a neprišli o účty.
    Tri hviezdičky ti s toho urobil systém práve kvoli tomu slovu. Nemôže sa žiadny "hack" šíriť po hre. Moderátor možno uvidel tri hviezdičky a napadlo ho že obchádzaš systém (myslím že tak je to napísané ale neviem dlho som ban nemal). Takže tak. Nepíš žiadny hack ani nič podbné nebezpečné a budeš mať šťastný život chi chi chi :3

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. trcpuf

trcpuf User

takže vy aby jste si to uznačily PEGI tak z toho radši děláte pískoviště pro děcka a evidentně si admini jako jediní na něm hrají....

5. Belgam

Belgam Guest

Ja ti dam nekoho urazet, priste az ti skonci ban, tak si muzes podat zadost o unban na chat. Lzes jak tiskne a to neni dnes poprve.
    LOCK

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.