Ban na účet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _Cha0s-Fighter[Ca0s], 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, více jak před týdnem jsem dostal ban na účet ¯^¯MΣ^JmΞИØ^JΣ^ИĚκĐΩ , za hádku s administrátorem Gahanem.
    Když jsem psal na podporu, bylo mi vylíčeno že ban mám na 7 dní.
    Nyní i po 7 dnech se na účet nemůžu přihlásit.
    Psal jsem na podporu.
    Jenže na podpoře vám odpoví nesrozumitelně, chtějí po mě věci které jsou prostě složité a zbytečně, a ani nemám pocit že si píšu s Čechy.
    Jste má poslední naděje na to, jak získat účet zpátky tak mi PROSÍM pomozte :(

2. Korben

Korben User

_Cha0s-Fighter[Ca0s] my ti tu nemáme ako pomôcť.
    To musíš riešiť len cez podporu hry a cez tiket v ktorom si už s podporou komunikoval.

3. Já vím ovšem chtějí tam po mě úplné blbosti a email na který jsem měl tamten účet registrovaný, od BP nedostává vůbec žádné emaily..

4. Korben

Korben User

Myslím že to nebudú blbosti , ale budú to bezpečnostné informácie k overeniu majiteľa, ktoré majú svoje opodstatnenie.

5. Mno ja jim tam napisu ze na ucet mam ban a oni mi napisou at jim napisu svoje ID rozumi vubec tomu co rikam?
    A jedine co chci je to aby mi odbanovali ucet ktery uz ma davno byt odbanovany je to tak tezke? :(

6. Korben

Korben User

A ty si myslíš že si jediný hráč na servery ? Pošli im to o čo ťa žiadajú a budeš mať po probléme.

7. Zeus

Zeus Guest

OT,post smazany
    Do tohoto příspěvku nemáš přidávat posty,přešti si Jak správně přispívat na fórum

8. To jako že za hadku s administratorem BAN? mě bylo řečeno že banuje system... za nepoctive hrače... co je na tom pravdy?

9. Zeus

Zeus Guest

Systém banuje hráče,co používají nepovolené programy.
    Dále můžeš dostan ban na účet,pokud hrubě porušíš pravidla hry.(vyhrožování v reálném životě,vulgární nadávky,sdílení účtů.......)
    Přečti si pravidla a vše ti bude jasné.

10. Tak za prvé Administrátora nebo Moderátora by jsi měl respektovat a nehádat se s ním.
    A za druhé můžeš zkusit "Německou" podporu.

11. Sid

Sid Guest

Zkoušet může co chce, komunikovat bude ale muset s podporou. Naprosto nechápu kam chodíte na tu německou podporu, ale když vám to dělá dobře.

12. Korben

Korben User

S.Φ.R.Д.Ŧ.ђ-NiKmoN-$ Napísať môže aj na Africkú podporu , ale CZ-SK účty spadajú pod CZ-SK podporu a garantujem že podpora inej krajiny by sa hráčom ktorý sa nevhodne vyjadruje na adresu moderátora/administrátora, ani nezaoberala.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

_Cha0s-Fighter[Ca0s] tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.