BAN na učte

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .hrachy-cz., 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim dostal som ban na 7 dni zanic hadalo sa par hračov na čete ohladne jedneho hrača ktory tvrdil že nepouživa GM tak ja som napisal že "★Яαδɪкαl★: Civka nic v zlom ale maju pravdu lietaš na GM tak jak ja a riki sme zaslaly vydea na podporu :)" pretože je to pravda a dlhy čas to riešime poslaly sme to nekolkokrat jak na batlovy gm použival dokonca aj v tejto chvily nanom lieta. a ja som tie důkazy predložil nekolko krat na podporu a obrasky a hlavne videa. proto vas chci požadat o zrušeni banu na chat pretože to bolo neopravnene.
    PS: davam dotoho moc velke peniaze takže som zastanca nazoru do plynu s botermy keď to viem hrať ja ferovo tak možu aj oni a ne dostavat tupe bany bes hlavy a pety . ďakujem

Radikal server: CZ2
    Systém: Administrátor ti dal ban! Obviňování ostatních hráčů z nečisté hry bez podložených důkazů je nepřípustné. Za porušení tohoto pravidla je zablokován přístup na chat

2. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.