BAN pro zábavu??

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨, 10/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Systém: 10-10-2015 v 09:23:54 jsi byl zabanován na 7 dnů. 17-10-2015 v 09:23:54 se můžeš opět přihlásit.

Rád bych věděl za co ten ban je.. Pokud vím žádné sprosté slovo urážku ani nic takového nenapsal takže proč mám ban na 7 dnů???? Jako par don ale poslední dobou dáváte bany asi z nudy posledně jsme dostal ban údajně za to že jsem napsal počkat psal jsem to na podporu někde to mám. Stejně jako u předešlého banování dole... Byl ten ban neodůvodněný nevidím tam ani náznak nějakého programu.. A dávat bany jen proto že se někdo nudí.. krom toho tento 7 dení ban nebyl napsán důvod většinou ho dostanu.. Takže nějaké vyjádření?

¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨: si mě nepochopila ty nůbíku :D já si hrjau an tvůj style a
    květáček dostává :D
    ¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨: tečka konec konverzace s tebou :D
    [★SR★] ***HomerSimpson***: tk ho jednou dáváš tk nemachruj ;) :D
    [оBTS] ∞♡∞λjυšκα♥Moяƒiκ∞♡∞: ¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨ Květáček dostává? :D Jéé že by
    neměl seprom? :D Kdyby ho měl už tu dávno nejsi.
    [оBTS] ∞♡∞λjυšκα♥Moяƒiκ∞♡∞: Květáčku kde ho máte? :D
    Systém: Administrátor ti dal ban! Poukazování na externí programy ovlivňující hru
    se trestá zamezením přístupu na chat.

2. Gahan

Gahan Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.