Chyby BAN VSmikro

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem VSmikro88, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. VSmikro88

VSmikro88 User

2. Belgam

Belgam Guest

Kdyby jsi mel ban na profil co jsi dal, tak se profil nezobrazi, jinak bany na ucty se na firu neresi a pokud mas ban jako botuser> Tak to nevyresis uz nikde. Ban je trvaly.

3. |Oromë|

|Oromë| User

VSmikro88 Ten ucet nie je zablokovany, inak by ti nebol vidiet profil pilota.

Kde si prisiel nato, ze mas ban za bota?

4. VSmikro

VSmikro User

Když se chci přihlásit na svůj účet tak mi to napíše:
    Byl jsi identifikován jako ***-user. Tvé konto bylo trvale zablokováno.

5. ja mam taky isty problem...vcera mi isiel ucet uplne v pohode a dnes mi napisalo ze mam ban za bota..??? ja som sa bota v zivote nedotkol!!! server:US4 (ja viem mal by som to pisat na ameriku ale po anglicky neviem)
    meno:Space.PilotTHE.SPACE

6. zdarec

stejná věc se stala včera kamarádce -chtěla se přihlásit na učet a vyskočila na ni tabulka *** user -trvale zablokováno -na podpoře ji odblokovali--nějaký problem při přihlášení

7. Kubino

Kubino Guest

Bany na účet sa na fóre neriešia, ak došlo k nejakému chybnému zablokovaniu ani to nemáme ako preveriť, píšte si na BP.

·вяησ· hráš na US serveri a nevieš po anglicky, pekne no o_O

Nič k riešeniu, LOCK

VSmikro tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.