ban za meno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ERikLamak, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ERikLamak

ERikLamak User

zdravim, v hre mam meno lamicka, pisal som v chate a zrazu mi naskocilo ze admin mi dal ban kvoli tomu ze toto meno je urazlive... s tymto uctom hrajem 4 roky a doteraz to nevadilo a zrazu mam 30 dnovi ban?

2. Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. Korben

Korben User

Problém bude skôr v tom, že ak ťa niekto osloví v chate lama a možno aj lamička, tak buď ho to kope, alebo dostane ban. V pc terminológii je tento výraz označovaný ako hanlivý a urážlivý.

4. Neni mozny kontrolovat kazdy ucet jestli ma jmeno ok, nebo ne. Zrejme jsi nejak moc nepsal (nebo jsi na serveru kam se na chat moc dohlizet nechodi), tak ti to prochazelo. Ted si te holt nekdo vsimnul, no. Nebo si nekdo stezoval, ze ti nemuze napsat, protoze ho vyhazuje system.
    Celkem pochopitelny, "lama" a jeji tvary jsou na chatu omezeny uz nekolik let, prave z duvodu toho, ze nekteri neumi psat nic jinyho.. Kazdej byl lama kdyz nekoho zabil, nezabil, kdyz skakal z masky, kdyz utekl, kdyz neutekl ba i kdyz si vydelaval na vybavu farmou, nebo si ji kupoval za hotovost. Lamy byli dokonce i ti, co hrali poctive.

A nez zacnes treba s tim, ze je to nesmysl - jina hra (jina spolecnost, jinej princip, proto ji jmenovat nebudu) ma dokonce tresty na chat za slovo "easy". Protoze ho hraci pouzivali k vysmechu po vyhranych hrach :p

5. On je hlavně problém v samotných hráčích. Stále se snaží nacházet nové - jinak naprosto neškodné - výrazy, kterými by druhého hráče urazili. Pak se jiný slušný hráč jenom diví, že byl potrestán za v normálním hovoru běžný výraz.

lamiX tohle ocenil(a).
  6. PaiMei

PaiMei User

No já bych ke slovu lama přiřadil i slovo "kid". Mě to tedy rozesměje vždycky, když někoho puknu a ten pak napíše do chatu, že jsem kid, nebo že kidi jsou ze školy apod. Jenže mě je 38. A podle mě je to stejně hanlivé označení jako lama. Starší hráče včetně mě to asi neurazí, právě naopak, ale v principu jde o stejnou urážku, která směřuje k ponížení hráče, který hru hraje tak jak má - tedy střílí jiné hráče.

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  7. lamiX

lamiX User

Ve většině her se trestá jen za slova, která jsou vulgární, pokud někdo někoho uráží, má to řešit admin, ne systém. Slovo kid jak všichni víme znamená anglicky dítě a není to nijak vulgární nebo urážlivé slovo. Slovo lama má spíše význam určitého zvířete, no i přesto je to blokované. On to někdo může i použít jen jako vtip svému kámošovi, např. "Ty jsi ale lama :D" a pak dostane automaticky ban. No to už BP očividně neřeší :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

lamiX moderator nehlida jen jednu mistnost na jednom serveru, jak si nekteri hraci s oblibou mysli, a kdyby nebylo systemu, tak by se chat nedal uz vubec uhlidat. I tak je to obcas dost tezke.
    Proc se banuje za slovo lama, se tu uz vicekrat resilo, doporucim pro ty co chteji polemizovat, si ta temata najit, pripadne si i to slovo zadat do googlu a precist si definici v PC terminologii, protoze opakovat se tady stale dokola je zbytecne a unavne.
    Pokud si nekdo mysli ze ban na chat dostal neopravnene, jsou tu pravidla a postup jak to resit.
    Autor uz tyto odkazy dostal v postu od Λрø_ıѕ_Psycђø.

Vic tu myslim neni co resit.
    Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.