Ban za rozbitie klanu v klanovej vojne ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **BAZZ|-|RAKETAK**, 18/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,
    Chcel by som sa opýtať na dôvod banu, keďže môj kamarát dostal ban za to, že rozbili celý klan v klanovej vojne.
    PS: ak som to napísal do zlej sekcie tak poprosím presunúť, keďže som na fóre nováčik.
    Ďakujem za odpoveď.

2. Belgam

Belgam Guest

To si musi resit kamarad.

3. Ale to bude multi účet nie ? A to je v rozpore s VOP

4. Belgam

Belgam Guest

Ono poruseni VOP uz je ze kamarad byl i na tvem ucte a jinak bany na ucty se resi na podpore hry.

5. On na mojom účte nebol.
    A ešte sa chcem opýtať ako sa to dá zistiť na koľko je ten ban. Či len čakať na email.

Naposledy upraveno: 18/2/15
  6. |Oromë|

|Oromë| User

7. Chápem, ale ako sa má dostať na svoj účet aby sa dostal na podporu ako je to v popise "FAQ - Kontaktní formulář na support" . A multi účet je v rozpore s VOP a to som už písal takže by bol ďalší dôvod na ban.

8. |Oromë|

|Oromë| User

**BAZZ|-|RAKETAK** Hrac moze vlastnit viac uctov, tresty su len vtedy ak hrac spamuje forum alebo podporu z roznych uctov, v tomto pripade nech kontaktuje podporu z druheho uctu a doda im vsetky udaje k svojmu zabanovanemu uctu.

**BAZZ|-|RAKETAK** tohle ocenil(a).
  9. Ďakujem za odpovede :) . A ešte dotaz koľko to asi trvá pokým odpíšu ?

10. |Oromë|

|Oromë| User

**BAZZ|-|RAKETAK** Podpora ma na odpoved 48 hodin, no vacsinou odpovie ovela skorej.

Mas k tomu este dalsie otazky?

11. Nie už nie. Ďakujem za ochotu.

12. Belgam

Belgam Guest

Kamarad muze na ucet uz trvale zapomenout, kdyz se neumi chovat.

13. On písal na podporu hry nie sem na fórum. Počkať myslíme toho istého človeka ?

14. Belgam

Belgam Guest

100% myslime.

15. Mohol by som vedieť jeho nick ? Lebo mi to príde divné, nie je s tých čo by sa chovali neslušne poznáme sa už 6 rokov.

16. Kubino

Kubino Guest

Nech kamarát napíše na podporu hry tam dostane odpovede.

Na fóre veci ohľadom účtov neriešime.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.