Ban za spoustu hodin

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Altlantis, 6/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Altlantis

Altlantis User

Zdravím kolegové piloti,můžu dostat BAN na účet zato,že hraju např. 10 hodin denně?Kdysi tady byli tzv.autopiloti co hráli i když hráč zrovna u toho neseděl,tak by mě zajímalo zda i dle počtu hodin se dávají perma bany..

PoselstvíPomsty0001-R.N.W tohle ocenil(a).
  2. Korben

Korben User

Prečo sa pýtaš za čo všetko môžeš dostať ban ? Za poctivé hranie ho nedostaneš a 10 hodín v kuse a denne sa nedá, lebo to už nieje hra, ale to je choroba a to treba liečiť. Inak sa to nazýva , závislosť.

3. Altlantis

Altlantis User

Bol to len príklad.Obvinili ma že používám autopilota že som "v kuse" na DO.Pritom to hrajem tak ako mi to čas dovolí.Tak by som nerád aby ma zabanovali za toto...Ale máš pravdu, ja sa nemám čoho báť k hre nepotrebujem 10 programov aby som si zahrál.Takže téma možeš uzamknúť,viac otáziek nemám.

PS- vlastne ako poslednou dobou sledujem,bany za podvod sa na CZ1 už dávno nedávaju,podpora asi zabudla kontrolovať tento server

Naposledy upraveno: 6/4/15
  4. Korben

Korben User

CZ servery , nie sú stred vesmíru a podpora nieje od toho aby banovali hráčov. Čistý hráč ktorý hrá len na svojom účte, sa nemá čoho obávať.
    Zatiaľ čo som sa stretol s banom takýchto hráčov, tak všetci do jedného nejakým spôsobom tie pravidla porušili. Opakujem ešte raz , všetci porušili pravidla hry.

5. Altlantis

Altlantis User

Stred vesmíru nieje žiadny server.ako som písal,odpoveď mi stačí a téma može byť uzavreté.Vďaka

6. |Oromë|

|Oromë| User

Altlantis Podpora nekontroluje servery, od toho je tu system a tim v BP.

Hraj cisto a nemas sa coho bat.

Zodpovedane, LOCK

Altlantis tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.