Ban

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 1/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, moc se omlouvám, že zas otravuji (zase je to zamčený a já to tam nemůžu připsat- nevadí), ale jak jsi tam napsal, že jsem musel dostat ban od kolegy s A-čkom, tak já psal na podporu a oni mi odepsali, že jsem dostal ban za spam na fóru? (ban na dva dny, který už skončil)

PoselstvíPomsty0001-R.N.W tohle ocenil(a).
  2. jisap123

jisap123 User

A kde je dotaz? Není tu nic, na co by ti někdo mohl odpovědět. Zkus si přečíst:
    Jak správně přispívat na fórum.
    Jinak zamčení příspěvku značí, že otázka byla zodpovězena, nebo že téma porušilo pravidla

3. Korben

Korben User

4. Kubino

Kubino Guest

Ja ti odpoviem nech máš dušu na mieste. Ban máš od kolegu ako som písal, to že je to za spam fóra na veci nič nemení ale nikto z moderátorov čo ti písal do témy to nebol to sa ti snažím povedať. Že skončil buď rád :)

Zamknuté to je preto lebo som ti veci zodpovedal nauč sa prosím rešpektovať čo ti kto napíše. Verím, že je už všetko OK a vysvetlené.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.