BANán

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem kappapride159, 8/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večer, môžem "vedieť" prečo som dostal ban na hru za "ÚDAJNÉ" sdielanie účtu tretej osobe , čo vôbec nieje pravda ... chcel som sa opýtať keď som na tom účte mal kúpené double boxy a ešte som neklikol na tlačidlo "vypovedať" tak mi mieni slávny BIGBOINT sťahovať s účtu 2€ každý týždeň ? Aj keď nebudem môcť hrať ?
    btw. Ja som poctivý hráč, v živote som žiadny program 3tej strany nemal alebo niekomu dával heslo na účet ,alebo ho zdielal 3tej osobe,ale ban dostanem ja , ale tí chlapci čo denne "poctivo boxíkujú" 22hodín denne sa nič nikdy nestane .
    ID som si nezapísal lebo som hlup*k
    Takže môžem nejako zrušiť to predplatné aby mi s karty nesťahovalo mesačne 8-10€ ? , keň´d nemám s toho žiadny osoch.
    Najprv píšem na fórum potom na podporu lebo ako už mám skúsenosti s BIGPOINT support tak sa ozvu o taký mesiac ...
    Pekný zvyšok dňa
    EDIT: ID:164972575

Naposledy upraveno: 8/1/16
  2. Gahan

Gahan Guest

Zde ti nepomůžem .
    Tento problém musíš řešit na herní podpoře .

Vyřešeno LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.