Banking Aktivace a kde ho najít ???

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MyskaJerry, 7/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MyskaJerry

MyskaJerry User

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zjistim jestli mam Banking ... a jak ho aktivuji ?
    Kde najdu Banking ? da se najít v bonusových boxech ? .. hraval jsem dřive ale vše jsem postupně zapoměl a dost se toho zmenilo chtel jsem se jeste zeptat jestli byvá MHH stale v nedelu kolem 18:00 ?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. MyskaJerry

MyskaJerry User

Tam jsem se dival a to se neda ziskat třeba z bonusových boxu ?

V herním okně vám bude vlevo nahoře blikat oznámení o tom, že máte aktivní X banking, toto ablosutne nechapu v jakem okne ? :D a jak si ho kdyžtak aktivuji když nechci hned ?

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

MyskaJerry mám za to že dříve se banking z boxu získat dal, ale jak je to dnes nevím, osobně průběžně boxy sbírám ale žádný banking mi doposud nikdy nepadl, spíše bych řekl že už to nejde. Oknem se myslí okno s herní mapou, kde létáš. Tam se zobrazuje upozornění na aktivní banking.

5. MyskaJerry

MyskaJerry User

Dobra dekuji velice jen mala otazka je to ukazane v pravem rohu např. vedle nastavení a nebo vedle peta minimapy atd ? pokud se na to da teda kliknout..kdybych mel banking aktivuje se sam nebo neco pro to musím udělat ?

jinak to MHH nevíte jestli byva každou nedeli určite mate vetší přehled než ja po 2 roční pauze :)

6. |Oromë|

|Oromë| User

MyskaJerry Banikng sa dal ziskat v minuosti z boxov, no len z akciovych, teraz som ho uz dlho nevidel.

Ak ho uz budes mat, tak banking ti automaticky bude fungovat pri nakupe Ucka. MHH byva v nedelu vecer skoro vzdy, ale pozor, banking sa neda kombinovat s MHH, cize ked mas 2x banking pri MHH nedostanes 2x viac ucka.

7. MyskaJerry

MyskaJerry User

ano o tom jsem už četl :)

Toto me piše při logu ... když si to koupím na MHH dostanu 90.000 za stejnou cenu jak se tam píše ?

Ušetři 33 % s balíčkem Balíček Uridium a získej 30.000 URIDIUM za bezkonkurenční cenu.
    Toto je časově omezená nabídka, proto neváhej!

Po odpovedi mužete dat tema LOCK .. . :) dekuji za odpovedi

Naposledy upraveno: 8/11/15
  8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ano, pokud využiješ tuto nabídku během MHH, dostaneš trojnásobné množství Uridia.

9. MyskaJerry

MyskaJerry User

a Helix Price je take nejaky den a nebo ten už je generovan nahodně ?

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

MyskaJerry nějaký den je určitě, ale kdy, to ti nikdo dopředu nepoví. :)

11. MyskaJerry

MyskaJerry User

dobra dekuji prave chci poslat do DO kč... ale kdybych vedel přesne datum Helix price poslal bych vice ale nwm kdy to mam cekat .. :D takže asi MHH :D dnes vecer

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

MyskaJerry Helix Prize Hack akce se objevuje náhodně a poměrně zřídka. Může se objevit příští týden, ale klidně i za 2 měsíce. Holt jak dlouho bys na ni musel čekat, dopředu nikdo neví, tak je to u všech podobných akcí.

Máš tedy ještě nějaké otázky k tématu, nebo můžeme považovat vše za zodpovězené?

13. MyskaJerry

MyskaJerry User

Ne ne dekuji velice jste me pomohl :) TEMA MUŽE BÝT LOCK

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Není zač. ;)
    Zodpovězeno, uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.