Banování jak na běžícím páse

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *•☆Loko☆•*, 30/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    tak mám opět BAN na 7 dní za obviňování hráčů z nečisté hry bez podložených důkazů.
    Že pro Vás je to nepodložený důkaz, neznamená, že to je tak i pro mne. Ano o tohle se stará systém, to víme, ale... Všichni si snad všimli, že DO je prolezlé makry...až neskutečně bohužel. Koho to má bavit pak ta hra? Člověk napíše do chatu autopilot a šup banán je na světě. Že ten dotyčný se vlastně k tomu přizná na chatu je šumák (viz přiložený obrázek z chatu - Black_lion_boss).

S pozdravem Loko

2. Důkaz tam nevidím žádný. Pochop, že i když to třeba můžeš vědět ty na 100%, tak admin nemá jak tvé tvrzení potvrdit.

3. Drift1

Drift1 User

Já tam nevidím žádné přiznání..když to napíšeš mě tak ti taky ze srandy napíšu že jsem akorát dolétal :D...jinak žádost o unban sem-Chat

4. Koukám kluci jsou s hrou spokojeni :)
    Kdybych chtěl psát o unban, vím kde to je. Díky za radu ;-)

5. *•☆Loko☆•* podle tebe se má zamyslet...aha, takže když se takhle někdo ''přizná'', tak mu hned má dát ban a tebe, chytráka, ještě pochválit jak jsi ho mazaně donutil k přiznání nebo co?

Prostě jsi někoho ''obvinil'' z používání podpůrných programů bez důkazů -> Obviňování ostatních hráčů z nečisté hry bez podložených důkazů je nepřípustné ... -> ban na chat, nic jiného za tím není

6. *•☆Loko☆•* ber to jako pochvalu. Jednoduše nechápu, co se ti nelíbí? O čem tohle téma vlastně je, o tom, že jsi dostal ban? A co, všichni dostávají bany, když nedodržují pravidla. Ty jsi pravidla porušil, ač to mohla být tisíckrát pravda o tom druhém hráči.

7. Drift1

Drift1 User

Já jsem spokojený s hrou...vrať se zpět v čase minimálně o rok a projdi si kolik lodí létalo bez páníčka dříve a dnes.Obvinit mužeš kohokoli a jakkoli třeba vzít ale do uvahy následky.V tvém obrázku je vidět že si obvinil hráče ale přiznání ti muže napsat jaké chce když to není pravda.I nadále však platí toto-Systémové řešení podpůrných programů

8. Drift1
    nevidím rozdíl, dříve byly banovány tisíce účtů, dnes stovky - že na to nemají momentálně systém je věc druhá

9. *•☆Loko☆•* máš pravdu, baví mě to opravdu hodně, nicméně jsi stále neodpověděl na mé dva dotazy.

Btw. myslíš, že já to pár let nehraju a pravidla neznám? Myslíš, že tě to, že jsi dostal fůru banů tě dělá zkušeným? Pokud ano, měl by jsi se jít věnovat na pár let něčemu jinému ty, ne já...

Nejsem spokojený s tím, že někdo používá podpůrné programy, ale zároveň si uvědomuju, že to obírá o zážitek ze hry je a ne mě. Já se dokážu smířit se sestřelem ať už od férového nebo neférového hráče.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

*•☆Loko☆•* podvodnici nas stvou stejne a mozna i vice nez tebe, ale existuji pravidla a narizeni kterych se musime drzet a pres ktere nejede vlak. Takze stale plati ze podvodniky resi pouze systemova kontrola. A pravidla chatu rikaji ze nepodlozene obvinovani hracu na chat nepatri, protoze si to tvrzeni nemuzes overit ani hrac, ani moderator. Take to ze neco povazujes za dukaz, neznamena ze to dukaz je.
    Lepsi je o podvodnicich na chatu nepsat, nevyresis tim nic a akorat dostanes ban. Na kazdeho podvodnika nakonec dojde a pak jim nezbyde nic nez oci pro plac. ;)
    Dalsi diskuzi vidim za bezpredmetnou, na foru podpurne programy take probirat nebudeme, odkaz na systemove reseni tu vlozil Drift.
    Pokud bys nahodou chtel pozadat o unban, verim tedy ze vis jak a kde.
    Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.