Bar u opilého trpaslíka

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Dwarf, Aug 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dwarf

Dwarf User

Vítajte
    Moje meno je Dwarf som Barman tochto maleho baru vo vesmíre.
    Keď chcete toto miesto najsť tak sa náchazame v Pirátskych sektoroch.

Bude to téma, kde budete mať volnost čo sa týče návaznosti na přímo určené téma. To znamená, že sa nebudete musieť držat zadaného tématu a vyjadrovať se výhradne k nemu, ale budete moci začať hocijaké menší témata a právě tu na ne diskutovať. Čili s nějakým Off-Topicem si nemusíte vobec lámat hlavu.
    Zamozrejme... Aj toto téma ako ste určite mohli čakať bude mať svojé pravidlá.

Pravidla "Baru u opilého trpaslíka"
    • Hlavním pravidlom, ktoré sa nebude za žádných okolností porušováno, je slušné vyjadrovanie. Varuju dopredu, inak si vás najdu barovi vyhadzovači a pošlu vás na dlhú cestu zpeť na domovsku základu
    • Aby se zde neobjavovál takýto chaos v prispevkoch, ako je tomu na iných fórach, prosím o to, abyste zde nevytvárali multiposty. Pro úpravu vašeho příspěvku používajte tlačítko "EDIT". Prípadné ohodnocení bude prebiehá dle oficiálních pravidel fóra.
    • Z malé části sa bude zdrážen tiež "Posthunting", neboly písanie zbytočných príspěvkov iba kvoli titulu na fóru. Toto je samozrejme individuálné, a preto vždy bude posuzován kontext. Predpokládám, že ľudia tu už diskutující su určite trošku na úrovni a bezduché príspevky typu "Ne", atd. psát nebudou. Ale jak hovorím, toto bude posuzováno hlavne podľa kontextu (toto se netýká pozdravů).
    • Ešte doplním jedno menší pravidlo. Samozrejme je tu volné diskusní téma, zamozrejme... Je tu FAQ a veľa odkazov, takže pokial sa tu bude hoci kdo pítať na otázky, ktoré už boly zodpovedané, tak vetšinou dostane iba odpoveď, kde bude presmerován zpeť... Neplatí iba v prípade, že by ti chtel někdo rozviesť hlubší diskusiu...

2. Korben

Korben User

Ahoj, moje meno je Korben, som administrátor a hygienik. Dohliadam nad dodržiavaním pravidiel a čistoty fóra a z hygienických dôvodov túto tému uzatváram a autorovi prikazujem , naučiť sa pravidla fóra naspamäť.

Uzavreté, LOCK.

=Marvin= likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.