Barracuda bug

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oscarko123, 29/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oscarko123

oscarko123 User

Dobrý den chcem sa opýtať prečo ked som zabil barracudu tak od toho momentu ma furt hituje za 50K niekedy aj 88K damage do lode ale ona je davno mrtva .. minule sa to tiež dialo ale bol reset servera a opravilo sa to tak sa chcem opýtať ako tomu možem zabrániť :) ? :)

Ďakujem za skorú odpoved :)

2. Korben

Korben User

Nenechal si ju náhodou tak puknúť samu ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. oscarko123

oscarko123 User

hm jeto možné a to je normalne ked ma to takto hituje ?

4. Korben

Korben User

jj Je to jej duch a ten ťa straší, za to že si ju nezničil úplne. :D Tento problém tu je už dlho. Jedine čo ti môžem poradiť, je skočiť na základňu, vypnúť hru, vymazať cache a znova sa pripojiť.

Little_Tali a SuNNy1475 tohle ocenili.
  5. oscarko123

oscarko123 User

,,vymazať cache a znova sa pripojiť,, nepochopil som čo je cache ???
    a ked dam že hladať barracu v mojom pet lokalizátorovy tak mi ukazuje že na mne ale nevidim ju wat ? :D

6. Korben

Korben User

Little_Tali tohle ocenil(a).
  7. oscarko123

oscarko123 User

aha mam iny prehliadač ale ked sa chcem bez toho zaobísť tak počkať na další den a bude to fajn ?
    lebo kamarat to tiez tak zabil že buchla a pohoda a mne to vali za 88K .. furt

Naposledy upraveno: 29/8/15
  8. |Oromë|

|Oromë| User

oscarko123 Staci len zmenit mapu, nemusis cakat cely den. Baracudu znic normalne a nenechaj ju pukat samu ked odlietas, tak sa totiz ten bug vyvolava a potom za tebou bude lietat neviditelna.

Tento problem bol uz davno hlaseny.

9. oscarko123

oscarko123 User

áno myslíš že som to neskúšal to bola hned druhá vec išiel osm na 4-4 a ptm na 3-6 a ptm napäť na paladko :/ nefungovalo :(
    A dnes mi to furt robí a to som počkal cely den :(

Naposledy upraveno: 30/8/15
  10. Zdravičko dnes sem omiilem nedonicil barracudu na 5-2 sla na tu zakladnu buchla a nevidel sem ji akonahle sem dal lokalizator na barracudu byla hned při mne ale nevídím jí tu je screen https://ctrlv.cz/xRMG prominte že to je odkaz na schranku ale to uložisko nejak nejede :)

11. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

Dá sa jej zbaviť tak, že spustiš kamikadze, pri dalšom jej výbuchu ju kamikadze zničí a máš pokoj.

12. Drift1

Drift1 User

Líbí se mi slovo ,,hitovat,,..vlastně chci vědět co to je?
    ----------
    Proč to nenapsat česky že?...s takovými pracuji denodenně..

Naposledy upraveno: 31/8/15
  13. sufuzky

sufuzky User

Pohladaj v slovniku pravopisu :). Ale ako som pochopil tak to asi znamená "utoči po tebe"...

14. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Ked ti povie niekto že ma "nahitoval" tak mi ubral nejaku čiastku so života :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.