Beacon dizajn pre stíhačky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Enriqe-XXX, 15/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

Ludia ako vazne tu toto budete rozoberat?

Jednoducho kupte alebo nekupte, pomozte alebo sa nato vykaslite, je to jednoduche. Ale rozoberat tu politiku a neviem ake blbosti je uz fakt trochu mimo.

Ja len neprajem nasim ludom aby sa im raz v buducnosti nestalo nieco podobne a teraz neriesim pozadie udalosti v Syrii a spol.. a ani okolnosti preco utekaju, jednoducho chcu utiect do lepsieho sveta a ruku na srdce, nikto z nas si to nevie ani predstavit...

*SATKO* tohle ocenil(a).
  2. Ten deisgn vyzerá pekne :) Podporil som ich zatial len smskou ale ešte si plánujem kúpiť ten balík 10 designov.

stefan.sv tohle ocenil(a).
  3. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Taky jsem to konečně viděl na mapě ve full formaci a pěkná světluška, osobně se mi ta grafika velmi líbí, škoda že to nemá nějaký kosmetický bonus, např. na čest.

4. Kristo

Kristo User

Ani jsem dlouho nepřemýšlel a balíček si koupil, sice s nimi asi lítat nebudu ale je to pro dobrou věc .... -)

5. tak já bych i obětoval těch 250 korun za nic nedávající designy, které navíc vypadají skvěle, ale jelikož jdou tyto peníze uprchlíkům, nedám ani korunu, nikdy!! :eek:

Drift1 a Spartakus tohle ocenili.
  6. *pursuer*

*pursuer* User

Ked je clovek ochotny si kupit uridko za ovela vacsie sumy,tak moze prispiet na dobru vec a ukazat tak ludskost.Navyse to bude mat aj zberatelsku hodnotu,kedze to potom uz k dispozicii asi nebude nikdy. :)

7. Korben

Korben User

____BAZINGA____, Tieto peniaze nejdu priamo uprchlíkom. Idú organizácii, ktorá sa zameriava na pomoc utečencom, nie ekonomickým migrantom. Prečítaj si niečo o UNHCR.

A posledný krát opakujem, toto nieje politická diskusia. Kto chce, ten kúpi a kto nechce, nekúpi.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  8. Ak by chcel niekto vidieť ako vyzerá full beacon:

je to také zlaté =)

9. Korben

Korben User

Little_Tali a TRIXT tohle ocenili.
  10. *Firefox1*

*Firefox1* User

11. |Oromë|

|Oromë| User

†«$ĈĦ€J№»† Prisiel si si sem iba rejpnut? Radsej neodpovedaj.... OT zmazane

Nejde mi nezareagovat na to vase OT. Je smutne aky postoj k uprchlikom maju nase staty, hold vzdy to tu bolo trochu nacionalisticke a netolerantne.. A prosim? teroristi? Vy ste videli tych ludi? poznate ich minulost? Vacsinou to su rodiny s malymi detmi.... Najviac neznasam ked niekto sudi ludi a nevie o nich nic.

Ja osobne si kupim 10 dizajnov, nic mi sice nedaju, no budem ich mat do zbierky a peniaze aspon pojdu k UNHCR, a to je dobre. 10 euro je v dnesnej dobe smeti, ktore miniem za par blbosti v obchode.

12. Korben

Korben User

†«$ĈĦ€J№»† OT zmazané a udelené body. Nebudem sa tu stále opakovať! Každý ma na to iný názor, ale to tu preberať v žiadnom prípade nebudeme.

Edit, tak bodový stav, vyšiel na ban.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT pomazane a naposledy: toto tema neslouzi na diskuze o politice a uprchlicich! Toto je herni forum, tak sem prosim netahejte vase politicke nazory.

14. |Oromë|

|Oromë| User

osobnost Na svete su miliony uprchlikov a to co je v EU je len kvapka v mori, UNHCR pokryva svet globalne, cize aj spominanu Afriku, tak isto aj Ukrajinu. Skuste si o tom trosku pogooglit nez zacnete nieco hodnotit....

A poprosim nereagovat, tato tema nebude sluzit nato aby ste si tu vylievali zlost na politiku a uprchlikov, to si chodte riesit inde.

Vratte sa prosim k dizajnom a k hre.

15. Vidím, že rozdáváte body za komentáře, mažete příspěvky k dizajnům letounům. Mám neoblomný pocit, že s tím začala BP, tím, že se do té politiky začala ve hře míchat. Takže, kdo je solidární, je v pohodě, kdo není, je trestán,( Každý ma na to iný názor, ale to tu preberať v žiadnom prípade nebudeme.)svérázné pojetí svobody projevu.
    Pánové, solidarita, sociální cítění je osobní věc, co do hry, vesměs nezletilých nepatří. Co pro přicházející dělám, je moje věc, a že dělám. Hra je hra, tam podobné věci nepatří. Vy neznáte konta organizací, které jim pomáhají? Musíte si koupit dizajny?
    Xenofobie, rasismus trestejte, to je v VOP.

Spartakus tohle ocenil(a).
  16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Cruenta†Ultionem jestli je nekdo solidarni a designy si koupi, nebo ne, je mi osobne uprimne jedno, je to kazdeho vec. Ale nevidim sebemensi duvod sem tahat svoje politicke nazory, ve kterych to v nekterych pripadech rasismem a xenofobii dost zavani. Politiku si reste jinde, tu to proste nema co delat a takove posty budou mazany, podle pravidel fora:

17. =Marvin= : geniální a zcela depresivní robot. Co BP přesně očekávalo od gamblerů a puberťáku hrajících hru? Vlnu soucitu? Asi nic nečetli od profesora Goldsteina.... O tom mluvím. O politice nemluvím, jen o této hře. V tomto případě je to od BP přemet stranou.

18. -lovec

-lovec User

jen mne zaráží názor některých hráčů,pomoci člověku v nouzi je snad občanská povinnost a když mohu nějak pomoct,pomohu. Když ale nechci pomáhat,tak to nebudu ještě vykřikovat a odsuzovat někoho kdo se snaží.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  19. Korben

Korben User

No vidím že sa tu rieši politika, tak že tému uzatváram.

Uzavreté, LOCK.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.