Beacon -obdoba pre platiacich..

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem JajoZ, 18/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JajoZ

JajoZ User

Tie beacon desingy su pekne,len ja by som rad si kupil take (nieco ako Havoc) ktore davaju nejaky bonus-nech aj ja z toho nieco mam ,a nie len pocit , ze za € mnou vlozene niekto iny pomoze niekomu inemu..

Charita je sice pekna vec ale..

Nejaka firma ktora prevadzkuje nejaku hru ze niekomu pomoze je to pekne,
    len nebudu vediet ze som im pomohol ja..

Ked uz obchod alebo pomoc - tak aby obe strany boli spokojne a o sebe vedeli.

2. když je den proti rakovině a koupíš si někde na náměstí od prodávajících (s oficiální kasičkou) žlutý kvítek za 50 kč,taky od toho očekáváš nějakou ,,protislužbu,,?nebo to uděláš pro dobrý pocit,že můžes strádajícím alesponˇtrochu pomoci?to je dnes doba!každý jen čeká něco za něco,kam jen ten národ spěje!

Korben tohle ocenil(a).
  3. 1. už tady je diskuze o těch designech, takže to budeš mít rychle LOCKnuté - duplicitní téma.
    2. Je to charita. Při Tsunami na Srí Lance taky svět posílal finanční částky a nikdo se ani neopovožal cokoliv chtít ,,na oplátku"!
    3. Pokud chceš havoky, nezbývá než dělat zety či si nakoupit barevné klíče...

4. Korben

Korben User

Pomohol by si , ak by si peniaze poslal priamo tej spoločnosti, bez toho aby si niečo získal. Ty si si kúpil za to dizajn. BP mohlo napísať , že dizajn je len zberateľský kúsok, tak počítam že by si ho kúpilo asi viac hráčov a mohli poslať peniaze aj tak a ty by si o ničom ani len netušil. Ja by som to tak urobil. Za tie roky viem ako tu hráči rozmýšľajú a dokážem odhadnúť ich reakcie a presne toto čo sa dialo na fóre, som očakával.:)

Peniaze idú charitatívnej organizácii, ktorá svoju pomoc zameriava na pomoc tým ktorý to naozaj potrebujú. Nezameriavajú sa na pomoc ekonomickým migrantom ako si tu niektorý myslia. Mali by ste si zistiť niečo o tejto organizácii.
    Posielanie menného zoznamu je nezmysel :rolleyes:. Už vidím ako by sa tvárili, ak by si čítali nicky hráčov. :D

Charita sa = nezištnosť.

jednouranou13, Presne si to vystihol, kam táto doba speje? Všetci len hrabú a zadarmo ani ťuk. Ľudskosť sa vytráca. (ale neberte to že súhlasím z migráciou ktorá sa deje.)
    ____BAZINGA____, Tému som tam uzavrel, nebudem tam stále upozorňovať na politické a rasové narážky.

No aj túto tému považujem za zbytočnú. Za kúpu dostane hráč dizajn. Charita by bola ak by nedostal nič.

Uzavreté, LOCK.

Naposledy upraveno: 18/9/15
    Little_Tali, PetriCZech™ a sufuzky tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.