Belgam - banuje za nic!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sniper9028, 2/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sniper9028

Sniper9028 User

Já a ostatní hráči chceme, aby Belgam už nebyl admin. Zabanoval mi předchozí účet a já přišel o statisíce Uridia, které jsem měl čerstvě zakoupené. Jestli nepropustíte Belgama, uvalím na BP a Belgama trestní oznámení za okradení herní měny!

ʊHдϚΞѕʊ tohle ocenil(a).
  2. Belgam

Belgam Guest

:D:D:D:D:D

A urcite mas ban za nic? On jen tak se ban nedostane a nejake tvevyhruzky ti vubec nepomuzou. Naopak docilis ze dane ucty budou smazany a bude klid.

3. 555m555

555m555 User

to trestní oznámení podej,a pravidělně informuj jak se to vyvýjí,osobně by to docela zajímalo :D

4. sadild4

sadild4 User

Belgam nebanuje za ,,nic,, když už dá ban , tak vždy za něco ;) , jinak to je můj oblíbený človíček z fóra , který mi už několikrát dobře poradil :)

5. Sniper9028

Sniper9028 User

Belgam ty podej výpověď a běž cukrovat buchty do kuchyně. Nikdo nestojí o příspěvky podvodníka, který banuje poctivé hráče.

ʊHдϚΞѕʊ tohle ocenil(a).
  6. Belgam

Belgam Guest

Vypoved dat nemohu, tedy ne aspon tady. Tohle neni muj pracovni pomer.
    A Ty jestli jsi poctivec? Vzdyt tomu veris pouze Ty sam

Tema smerovane na moderatora a uzamknuto.

LOCK

7. Korben

Korben User

Milujem hlášku , "sejedme se u soudu". :D :D Bože , netrestaj, ale rovno uder. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.