beta problém

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem small-fighter, 23/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den dělal sem betu a 2x sem v ní pukl 1x na kristalonech a 1x na protegitech jak je možné že mi brána zmizela když jsem měl mít ještě jeden život??? vim že sem měl dva protože sem si to po prvním puknutí kontroloval... moje ID 163474938 server česko 2

2. Belgam

Belgam Guest

3x je zivot pryc.
    2015-12-23 16:15:15
    2015-12-23 15:40:07
    2015-12-23 14:44:13

3. Drina

Drina User

Zdravim mám problem byl jsem v betě a byl restart a měl jsem 11 Kristalon v rohu a po restartu mě to hodilo do brany a znovu 16 Krislanov moje id je 72352254 server Ge6

4. Foяmi

Foяmi User

Myslím, že je budeš muset udělat znovu.

5. Kristo

Kristo User

A proto si velký NPC nepouštím do rohu a dostřílím je hned, s malíma je to v pohodě na kaminu

6. Drina

Drina User

já jsem do nich vystřílel 40k munice a 10 k U

7. proc do nich strilis U? Jak to vlastne vubec delas?

8. Little_Tali asi to myslí tak, že má kamikazi, ale ne premium, takže to U vyházel za kamikaze. Nebi druhá možnost, dokoupil si život. Nic jinýho mě nenapadá :D

Jinak řečeno jsi nesestřelil ani jednu VK, takže se ti objevili znovu. Musel bys je sestřelit, ne nastřelit.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  9. Belgam

Belgam Guest

Problem mas, ale pouze v tom ze strilej znova. To ze do nich neco vystrilis nebo te stalo uridium je jedno. V pripade restartu jsou hraci v cas upozorneni na restart. jinak sestrelil jsi pouze 3, zbytek se ukaze po restartu a ono je to vlastne jedno. Branu uz mas hotovou.

LOCk

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.