Bigpoint a Admini

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ●▓▒░λ†Ðeşŧıņy†λ░▒▓●», 11/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Heh, sem spět a zase oznamujem že Bigpoint a admini kradnu učty, volakedy mi blokli 5 elitných učtou a to za to že sem oznámil hráčou čo používaju ibot , vedeli sme všetci že vtem má prsty sám bigpoint a za to že někdo oznámil že má nejaký hráč ibot alebo kerkavu tak nie aby dotičnému zobrali čest ale tak něco ale potrestali toho kto to oznámil a bloki mu učet fakt spravodlivý big point , no potom som sa spojil teraz už zbívalím adminom už sa na nich vykašlal :) a on prezradil že admini sami okrádaju hráčou a potom tie lode predávaju vedšinou 10/15-,e , no a ešte na záver není dávno si vklude hrám písat na chat nemožem a aj tak mi zas admin ukradol užet (píšem ukradol a nie blokol lebo nemal dovod) :). Sú v tom dvaja admini, a rád by sem vedel proč tam ešte je to decko Belgam, a pokial viem len jeden admin je dospelí ostatný su decka vím to od dalšieho admina, takže preto taká komunikácia, sú drzí a ***** to len preto lebo su to pubertiaci. :D

Naposledy upraveno moderátorem: 11/5/15
  2. Drift1

Drift1 User

Obviňování administrátoru,moderátoru..obviňování firmy Bigpoint...víš co píšeš?..že by si ty sám si sáhnul do svědomí a aspoň jednou lítal jako článek mezi pc a židlí?...to je nejlepší přijít o učet a dělat svatého..:D..zbytek už bych jen nadával..každý svého štěstí strujcem...klíče hoši a rovnou do oka.

3. Belgam

Belgam Guest

Take neustale nechapu jak takove decko jako Ty muze stale nekde psat jen zly. Mohl bych sem dat vsechny ucty , ktere jsi nakoupil nebo byli na nich programy, ale zrejme by to forum nepobralo. A kdyz to ted pises , tak zrejme se opet narazilo na dalsi ucet. A ty tu opet places.

Nebudu vyhledavat kde a na jakem hrajes. Rovnou pozadame o trvale zablokovani pristupu, ono to bude lepsi.

Jinak vetsina z nas by ti mohla delat tatu nebo dokonce i dedu a to mozna i ja. Nejsme decka a ani decka nemohou delat admina. Hlavne by BP mel udelat nejake testy na hrace, aby to nehali decka jako Ty.

Ban ti udeli kolegove.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nic k reseni, LOCK!

5. Korben

Korben User

Čo k tomuto dodať? Ono už samotný text, vypovedá o tom, aké IQ , má pisateľ.

Už len veta "Bigpoint a admini kradnu učty" je taká hlúposť , že to ani monitor nechce poriadne zobraziť.
    Na čo by bol BP , alebo adminom , nejaký účet ? Veď BP ako prevádzkovateľ hry, si urobí účet aký len chce a to za pár minút a túto istú možnosť má aj administrátor. Okrem toho sa veľmi ľahko dá skontrolovať , či sú účty blokované. Tak že jeden veľký nezmysel. :rolleyes:

Tak ty si sa spojil s bývalým adminom ? :D Tomu by som nikdy neuveril, lebo pokiaľ mi pamäť siaha, tak ani jeden administrátor, ktorý bol v cz/sk teame, by sa na také niečo neznížil, aby sa s tebou spojil alebo aby sa vôbec z niekym spájal a hovoril alebo písal to, čo sa nedeje.
    Mnohý už na mňa a nie len na mňa skúšali otázky, či im nepredám nejaký účet. No samozrejme že nepredám, my nemáme sklady účtov a ani žiadny účet nikomu neurobíme. Prečo by sme to mali robiť?
    Za 10/ 15 Eur ? :D Toto fakt môže napísať len dieťa ktoré sa minimálne 2x netrafilo do dverí a silno si udrelo hlavičku. :rolleyes:

A hlúposť za hlúposťou sa z tvojej hlavy valí a to preto že si ráno zle vstal , potkol sa a tresol do verají. :D

V kľude si hráš a admin ti zrazu ukradol účet . Tomu hovorím, "bože netrestaj ale rovno uder" , aneb fantasmagoria ala Destiny. :D
    No pre tvoju informáciu, najmladší admin má okolo 30 rokov, tak že všetci sme už dávno po puberte.;)

To je zhruba tak všetko k tvojmu príspevku a k tejto téme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.