Black Friday

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •†•Breakloff•†•, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Caute ako casto bude byvat black friday?

2. Vzhledem k tomu, že jsi tu už "Rádoby autor", tak by jsi se mohl na tom fóru naučit taky trochu hledat ;)
    Akce Černý pátek

3. Korben

Korben User

Skús si prečítať oficiálny oznam . ;)

4. Z toho som sa nedozvedel to co chcem ale fajn :D

5. Korben

Korben User

Je to tam jasne napísané. :p:D

6. Spartakus

Spartakus User

Můžu se jen zeptat co bylo zlevněné první den akce? (pokud bylo zlevněné něco kromě lodí a desingů), (Byl jsem tak utahaný z práce, že jsem jí totálně zaspal... :( )

7. Kubino

Kubino Guest

Lode, podľa mňa si o nič neprišiel tie sa dajú aj dražiť. Osobne čakám na zľavu protokolov, pri tej minulej som zaváhal :)

8. Spartakus

Spartakus User

Ok. Lodě co potřebuji dávno mám. Děkuji, nemám další otázky. :)

9. TRIXT

TRIXT User

Spartakus: Jediné, co mohlo být zajímavé je, že se sleva týkala i hangárů. Těch má hodně hráčů pořád málo.

10. Spartakus

Spartakus User

Aha. Tak ještě jeden hangár by se hodil pro warpování na 1-8. :D Ale i tak mám 3 to stačí. :)

11. Ja sa chcem opytat ... cez čierny piatok mi naskočilo že mam akciove dizajny na lod ...v obchode som otvoril a nič som tam nemal , chcem si už dlho kupit kick dizajn ale nikdy nieje ani ked boli zapasy :) a ešte sa chcem opýtať či bude ta 20% zlava aj na zeus :)

12. Kubino

Kubino Guest

†ΛωΞИĜ∑Я™کђДƦƘ

včera nebolo na design ale na lode + hangárové haly, vyššie sme to písali. Na čo všetko zľava bude ti nikto nevie povedať, to si určí BP (či aj na zeus). Každopádne ti viem povedať, že na PET-a bude (protokoly, mechanizmy, upgrade) pretože to už bolo minulý týždeň na pár hodín. Čo ale okrem toho všetko ešte bude v zlave zistíš tak, že sa každý deň medzi 12:00 a 21:00 pár krát prihlásiš a pozrieš.

13. Korben

Korben User

†ΛωΞИĜ∑Я™کђДƦƘ V tom ozname máš všetko napísané, len ho treba pozorne čítať a treba si všímať že text obsahuje slovíčka ktoré celému textu dávajú určitý význam. Ako, "časově omezené slevy" , "vybrané předměty", "čas mezi".
    Stačí len robiť to, čo mnohý nerobia a teda, pozorne čítať.

14. Korben :) tak to mam asi problem lebo je čas medzi 12 a 21 :) a ja nemam v obchode nič... piše mi že mam špecialne dizajny a nič nemam :)

15. Bude zľava aj na formacie letunov?

16. Korben

Korben User

†ΛωΞИĜ∑Я™کђДƦƘ Je vidieť že nečítaš. Tam nieje písané že to bude medzi 12 a 21. Tam je písané že máš v rozpätí toho času sledovať hru. o_O:rolleyes: Tak že ty máš problém s chápaním písaného textu.

krtko458458458 sleduj hru.

17. Spartakus

Spartakus User

Teda zatím z akce nejsem tak odvázaný jak jsem čekal. Není zlevněné nic co by se mi hodilo. Akce je vhodnější pro začátečníky.

18. Drift1

Drift1 User

A co takového by akce nabídla ,,lepším,,hráčum a elitě? munici nej..klíče..??to co je drahý jen tak nezlevnějí,podle mne je to akce zaměřená na začínající a pomalu se rozvíjející hráče..klasická taktika...

19. No co se tak divíte, začátečníci jsou smutní, že si demanera nesestřelí, protože je elita sundá po pár výstřelech, jejich šance sebrat box se blíží 0, tak taky může být i něco pro ně. Mě jen mrzí, že jsem si koupil laserové protokoly před 14 dny, takže mě ta sleva minula. Taky jsem neobjevil nic, co by mi nabídla, ale netrápí mě to.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.