Black Friday

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •†•Breakloff•†•, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -xghost-

-xghost- User

Zatím se mi taky nic z akce nehodilo, ale třeba se časem něco objeví. Slyšel jsem, že byli hangáry a lodě (tak to bych si konečně moh pořídit ten spearhead). A to že je akce zaměřená na nováčky je jenom dobře. DO je potřebuje jak sůl.

2. TRIXT

TRIXT User

No například teď jsou RSB, ty asi pro nováčky moc nebudou. ;)

3. No 5 nebo 4,5 to už je fur, tím moc neušetřím, ale ty lagy ty mi vadí, to raději ať tu nabídku do konce akce vypnou, to že skoro nejde hrát mě zajímá víc.

4. TRIXT

TRIXT User

*G*O*L*E*M*: No ale nabídka se slevou v obchodě nijak s lagy ve hře asi souviset nebude. Tak proč by to měli vypínat?

5. A ty víš co s čím souvisí? Vždy když přidají nestandardní věci do hry, tak je větší výskyt problémů. Já neříkám, že to mají stáhnout, já jen že bych raději aby to fungovalo jak má. A co jsem mluvil s kámošema, tak se jim to taky seká a dopolko jsem to měl vpohodě.

6. -xghost-

-xghost- User

dopolko bylo míň lidí. Teď je neděle odpoledne a demaner, tak to bude spíš tím, než ňejakýma slevama.

7. TRIXT

TRIXT User

*G*O*L*E*M*: No, trochu ti budu oponovat. Co se týká slev, slevy nejsou nestandardní věc nově přidaná do hry. Slevy tu byly již dříve a žádné problémy nebyly. Sleva je jen kostanta přidaná do zdrojového kódu obchodu a nemá žádnou přímou souvislost s herní mapou. Navíc si myslím, že ani není o slevy takový zájem, aby požadavky slevychtivých hráčů přetížily server. Závěr je jednoduchý. Sleva nemá vliv na hru na rozdíl např. od Demanera či jiných úprav realizovaných v herním kódu. Možná jsi to myslel jen obrazně, ale tvé vyjádření by mohlo vést k špatným závěrům.

8. |Oromë|

|Oromë| User

akcia na zlavu nema nic spolocne s vypadkami v hre alebo s nizkym FPS, je to len ponuka pridana do hlavnej stranky DO, ako uz pisal TRIXT zlavy su v hre uz roky...

to ze su v poslednej dobre iste technicke problemy je druha vec ktora nesuvisi s zlavami, ak sa pritom aj cely den zdrzujes na demaneroch tak sa nedivim ze mas obcas lagy, o akciu je velky zaujem a ked si tam dlhsie zatazuje to logicky viac tvoj PC ako keby si bol sam v brane...hlavne pri takychto akciach je dolezite pravidelne cistit PC

9. Boli uz zlavy na boostre?

10. Čistím pořád průběžně, demanera i tak střílím skoro poslepu. Vyhnout se minám prakticky nejde, protože ani nejsou vidět. A já jsem nepsal, že za to můžou slevy. Já jsem říkal, že než sleva 0,5 Eri na jeden zlatý mě zajímá funkčnost hry. Všem, kteří si to vykládali jinak se omlouvám.
    Naopak jsem psal, že slevy začátečníkům i dalším přeju. a sobě přeju sestřelit toho posledního jebilejního 100 Demanera a vidět ten achivement splněný.

11. Spartakus

Spartakus User

C*H*U*L*I*G*Á*N Nevšiml jsem si, ale asi ne. Také jsem doufal, že by mohli být zlevněné... :(

12. Thymius

Thymius User

Mě spíš trošku mrzí, že se slevy týkaly všech dražitelných designů v aukci (kdyby se na ty dvě hodiny zlevnily např. designy na dominanci, podle mého by byl větší zájem). Jinak, co se týče těch slev, čekal jsem 2 dny na logdisky, bohužel nic ... (přitom logdisky kupuje dle mého celé herní spektrum - začínající do PP, elita do tech centra). Případně by se hodila také sleva na klíče, tak třeba příště :)

13. Kubino

Kubino Guest

Ešte je akcia aj dnes (pondelok), tak možno tam dajú niečo fajn. Osobne čakám na protokoly ale asi to nedajú, bolo to minulý týždeň, no uvidíme.

Inak odsledoval som, že za ten "deň" (od 12 do 21) sa otočia cca 3 ponuky a nepríde mi to zamerané len na nováčikov, aj iní hráči si tam môžu nájsť čo potrebujú či chcú za fajn cenu, dnes napr. RSB bola super, s mojimi zľavami mi to dalo za 3U/ks, design elite na multifunkčné lode za 50% tiež super :)

Keďže akcia tohto typu bola aj pred black friday, možno sa dočkáme nejakých ponúk aj počas všedného roka ... berte to len ako moju úvahu, nie informáciu, prosím !

-----------------------

OT zmazané, prečítaj si Jak správně přispívat na forum

Naposledy upraveno moderátorem: 1/12/14
  14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Akce již skončila, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.