Bodové hodnocení v UBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †«ĐĒŖĂŦÏȤȀŦȌŖ»[ĐĚŞ™], 9/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, jak funguje bodové hodnocení v UBA? Stále nějak nejsem schopný pochopit, jak funguje, když si vezmu aegisku a sestřelím v UBA hráče, se kterým nemám problémy, dostanu za to jeden bod. Pokud sestřelím hráče, se kterým žádný problém nemám, dostanu zpravidla 1-2 body, zřídkakdy více bodů. První dvě situace jsou však velice vzácné, protože do drtivé většiny soubojů mě to hodí s mnohonásobně silnějším hráčem, proti kterému nemám absolutně žádnou šanci a sestřelí mě na pár ran, zatímco já mu téměř žádné poškození nezpůsobím, ovšem soupeř za takovýto souboj naprosto běžně dostane třeba 8 bodů. vezmu si tedy slabší loď, třeba liberator, jednak proto, že s aegiskou téměř žádný souboj nevyhraji a jednak proto, že vystřílím zbytečně moc elitní munice. zde bodové hodnocení probíhá stejně jako s lodí aegis, jen s tím rozdílem, že s liberátorem vyhraji více soubojů. Ovšem stále je tu stejný problém, do UBA mě to hodí s vegou, která má 10 letounů, full LF-4 a havocy, takže jdu dolů na pět ran, zatímco já soupeřovi zničím nanejvýš polovinu štítu. I přes to však soupeř opět dostane kolem osmi bodů. ještě jsem tedy zkoušel použít taktiku, že nechám jednu konfiguraci prázdnou, jakou mimo jiné používají i oni full hráči, kteří za mě dostávají třeba 8 bodů. I já jsem začal dostávat soupeře, se kterými jsem zpravidla neměl žádný problém, ovšem stále jsem dostával jen po jednom bodu, ba dokonce se mi často stalo, že jsem bod nedostal žádný...

2. sufuzky

sufuzky User

Bodovanie sa nehodnotí podla výbavy lode lvl... Záleži na tom ako tvoj súper hral v minulích dueloch hral, príklad: vyhral za sebou bez prehrý 10 duelov a ty si ho porazil po takej dlhej dobe tak dostaneš 10 bodov pokial tvoj super posledné dueli prehral tak dostaneš 1-2 body. Aj mne sa stáva že vyhrám 10 duelov a dostávam v kuse len po 1 bode.

3. V tom případě proč se mi naprosto běžně stává, že mě zničí jedna full vega třikrát po sobě a pokaždé dostane 8 bodů? To se mi moc nezdá...

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.