Body v UBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ~♠вαηαη♠~, 5/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím..jak je možné,že člověk za mě v UBA dostal 63 bodů? Zde přikládám screen: http://prnt.sc/f4g2iv
    *Cituji větu z inforamcí o UBA: Máme nový systém počítání skóre, který zohledňuje výsledky předchozích soubojů

Jak je možne,že když stále prohrávám a nevyhraji víc jak 2 souboje po sobě,protože chytám stále fullové hráče..že za mě člověk dostane 63 bodů? Na Serveru jsem sedmý... a zajímá mě,proč citovaná věta neplatí..a není nikde psáno to,žeby mělo vliv na body pozice v žebríčku.
    Děkuji za odpověď.

2. Jessie

Jessie User

Keď hráč začína hrať UBU prvý krát tak dostane viac bodov myslím, taktiež keď prehrá veľa krát tak môže získať viac bodov a pod. Nikto z nás podľa mňa nevie presne ako funguje prideľovanie bodov UBA - celá UBA je viac menej záhada.

Máš ešte nejaké otázky?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. Vcera CZ2 ... Autista 250 bodov za 2 hodiny necele ;-) to je tak ked sa clovek 4 dni snazi aby to vyhral a chlapec pride a za 2 hodiny ma predbehne ;-) popritom ja za tie 2 hodiny som dal asi 60 bodov

4. Borat

Borat User

V UBA aréne je dosť chýb, ale BP už o tom vie a budú to riešiť čo najskôr.

Lock.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.