Chyby body za sestřelené NPC

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem VERkami74, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. VERkami74

VERkami74 User

Teď sem otevřel tabulku sestřelených NPC a body za ně a ouha ,chci se zeptat, jakto že mi píše že sem sestřelil 1 century falcona , když sem dělal ukol který sem dokončil a tam sem musel sestřelit 3 kousky a v low sem byl několikrát a sestřelily jsme ho asi 5x tak proč mi dava jen 385 bodu za jednoho nechapu jestli mi to dělá na více položkách že to nepřipisuje tak to mužu ranky honit do nekonečna ,děkuji předem za odpověd a případnou zpětnou kontrolu dík moc.A koukam dal a je to aji u ice meteoritu taky sem jich sestřelil více sem si jistý střílel sem je sam.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

VERkami74 a zacal jsi pokazde strilet prvni, nebo nekdo jiny ze skupiny?

3. VERkami74

VERkami74 User

V LOW to nehraje roli jsme ve skupině NE , nebo se připíše tomu kdo začne střílet první?

4. Korben

Korben User

Len tomu kto je prvý, delia sa len body.

5. |Oromë|

|Oromë| User

VERkami74 Vsetky NPC sa pripisu do rank bodov len prvemu hracovi, zbytok skupiny si deli iba odmenu.

U ice meteoroch a cubikonoch sa sice deli odmena aj mimo skupiny, no rank body dostava len prvy hrac.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.