bonus Dominance z mailu pripisany bez moznosti prihlasenia

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Anattik©™Pally©™☼Ҝع☼, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG]24407287
    server GE1

Zdravim !

Na mail (mimochodom je registrovany od zaciatku od kedy hram na GE1) mi vcera dosiel mail s predmetom :
    Podrob si vesmír a zajisti své firmě dominantní postavení!

Vsetko by bolo v pohode nakolko tieto maily su v poriadku aspodn do toho posledneho nakolko v nich byva aj neaky ten bonus po kliknuti a naslednom nalogovani do hry. Ibaze v tomto pripade ma automaticky prihlasilo na server CZ1 ( bez akejkolvek moznosti vyberu servra ci zadania prihlasovacych udajov) to znamena , ze nakolko moj hlavny hraci server je GE1 je mi ten bonus na CZ1 k nicomu :) V podstate sa mi nejedna o ten bonus , ale hrlavne o to ako je mozne ze po nakliknuti linku som nemal moznost vyberu servra popripade akoto ze ma to hodilo na CZ 1 kedze mail je registrovany na ucet z GE1 ten je hlavny a zaroven aj prvy ako registrovany :) Podla tohto mi vypliva ze dalsie akcie budem zbierat bonusy z mailu na CZ1 coz je trosku nevyhovujuce , alebo BP si urcilo kde sa budu bonusy pripisovat a Hrac nebude mat moznost volby prihlasenia?

AKO tento problem odstranit?

p.s: z podpory ma vyklonkovali sem aby sa to tu riesilo moj nazor je taky ,ze toto asi bude musiet zariadit podpora hry mozno pomozu aj modi ale pochybujem :(

2. Korben

Korben User

Jednoducho ten email patril asi pre cz1 , keďže , si tam už hral a si sa tam prihlasoval.

3. Ibaze to nevysvetluje automticke prihasenie na CZ1 nikdy totak nerobilopri takychto bonusoch stale som musel zadavat prihlasovacie udaje
    takze podstata problemu je ta jedna sa o automaticke prihlasenie topotrebujem preverit , aj topreco tohadze na CZ1 ked doteraz vsecko chodilona GE1

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. ano bol na GE1 takze preto mi je todivne zemaautomaticky v druhomokne prihlasilo na CZ1 cozje velmi zvlastne byt lognuty na dvoch servroch naraz :)

6. Kubino

Kubino Guest

Došlo k zmene, už sa nepíšu kódy ale klikne sa len na link, ktorí ťa prihlási a pripíše ti bonus.

je pekné, že ty to chceš na iný server ale bonus sa pripíše tam, na aký server bol určený a zaslaný. Takto to BP robí vo všetkých svojích hrách, tiež mi chodia rôzne bonusy na rôzne serveri a ja by som to chcel na hlavnom, avšak chcenie je pekná vlastnosť. Ten bonus je konkrétne adresovaný a nedá sa zmeniť ani server ani účet.

To, že si bol prihlásený súčasne na 2 serveroch je len otázka refreshu oboch okien, z jedného ťa to potom vyhodí.

7. -Kaperko-

-Kaperko- User

21.03.2015 - 06:38
    [​IMG]Nákupná poukážka použitá
    toto mam v denniku ale v maily mam ze by som mal obdrzat CPU maskovania avsak ziadne nemam v hangari ani som ziadne nepouzil. je mozne ze sa mi nejakym sposobom nepripisal cely bonus?
    ID 96882923, server GE6 (na tento server ma aj odkazuje, skusal som znova odkazy v maily ale vraj link uz bol pouzity)

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. -Kaperko-

-Kaperko- User

nie naozaj to tam nemam a som si aj isty ze som ho neminul. ostatok odmeny sa mi pripisal normalne. cache mazem pravidelne, fakt netusim preco som nedostal

10. Korben

Korben User

No ja tam maskovacie CPU vidím.

mask.JPG

-Kaperko- tohle ocenil(a).
  11. -Kaperko-

-Kaperko- User

dik moc skutocne tam je prepacte ze som otravoval. ocakaval som totiz to velke cervene a toto sede som nejako prehliadol. moja chyba este raz pardon

12. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.