Bonus mapa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alagesias, 4/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jestli když si na bonusové mapě dam Mask, po mě UberProtegiti budou moct střílet?

2. Mask si tam nedáš protože tam nefunguje. Jen střílet a střílet můžeš :).

3. Na akej mape? ... Kde sa nachádza tá mapa?

4. Tá mapa sa volá ??? alebo pohrebisko kubíkonov a dá sa tam dostať tým že pri skoku CPU nastane chyba a nedá ťa to na základňu ale na túto mapu no šanca je asi 1 k miliónu sú aj hráči čo sa tam pokúšajú dostať zámerne no aj ak sa ti to podarí to že prežiješ je relatívne nemožné nakoľko ťa tam naháňa kopa uber protegitov a plujú po tebe orbitky (orbitky=žuvačky=spomalovacie míny:D)

5. 123812

123812 User

6. Ďakujem, vedel som že niečo také existovalo v starom darkorbite ale bolo tam veľa cubikonov a boxíkov len som myslel že to už nefunguje :D

7. |Oromë|

|Oromë| User

!W!A!N!T!E!D! Ta mapa je a aj bude. ;)

Hracom dakujem za odkazy.

Funguje tam len ultramask, bezny mask nie. Este nieco k teme?

8. Ja už nie neviem či tvorca témy niečo chce ... :)

9. |Oromë|

|Oromë| User

!W!A!N!T!E!D! Aha hej, neuvedom som si, ze autor je iny. :) Obcas ideme trosku automaticky a nieco prehliadneme.

10. Nevadí :) všetci sme len ľudia :)

11. Alagesias

Alagesias User

Nebudu zbytečně zakládat další téma a zeptám se: Bude ještě někdy možnost koupit desing Surgeon? Pak už to bude vše :)

12. Samozrejme že bude... buď ak bude znova akcia parazitov a bude sa dať znova vyhrať poprípade ak ho dá BP do obchodu na predaj alebo nedávno bol pri akcii na herculesy alebo ako to nazvať proste ak si kúpil 330.000 tisíc U tak ti ho dalo. Rýchlo a jednoducho treba sledovať hru :)

13. |Oromë|

|Oromë| User

Alagesias Urcite bude, len nikto nevie kedy.

Mozem teda uzavriet? Uz nemas otazky k teme?

14. Alagesias

Alagesias User

Ne, je to vše, díky :)

15. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.