Bonus (přatele)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe], 11/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj, mám menši problem, kamaradovi jsem poslal pozvanku on se po ni registroval ale že by mi to ukazovalo jeho pokrok to ne, odelano to bylo prý uspěšne, kde mám hledat chybku? díky

2. Nesmí mít stejné IP adresu, to by pak mohlo vypadat, že si si ten účet vytvořil sám, kvůli odměně. Takže, jestli je například ze stejného domu dá se to těžko poznat.

3. Ano nesmí mít stejnou IP adresu, pokud-li má jinou IP adresu, pak jde úspěšně pozvat do hry Darkorbit :D Děkuji za pochopení :D

4. no... dosahl lvlu 10 odměna prý byla přičtena... koukam mask nikde.. a stejnou IP nema na 101% funguje to vubec nebo je to jen reklamni trik aby sem lidi tahali do hry dalši hrače s stoho dostavali neviditelnou odměnu?!

5. TRIXT

TRIXT User

«°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe]: Vidíš jeho pokrok ve druhém okénku? Pokud ano, má skutečně level 10? A 5 logdisků jsi obdržel? Měl jsi nějaké masky v inventáři, nemohl jsi to přehlédnout? Jak víš, že má jinou IP adresu? Nepřihlašujete se např. oba ze školy či místa, kam oba chodíte?

Vím, je to hodně otázek, ale pokud se chceme dobrat řešení problému, určitě na ně potřebujeme znát odpověď. Může možná pomoci i administrátor, ale k tomu je potřeba tvé ID.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.