Bonus za přátele

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Løcкє_cz, 19/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím
    Pozval jsem 25 lidí, 25 lidí udělalo 12 level
    Problém je v tom že za 5 přátel jsem odměnu dostal za 10 též ale za 25 ne :(
    Přikládám screen - http://www.imgup.cz/image/3RQ
    Díky za pomoc
    -Locke

2. Korben

Korben User

Ak si tam mal hráčov z jednej IP adresy, tak odmenu nedostaneš.

3. Ale já neměl z jedné IP adresy... opravdu by mi nestálo za to dělat 25 účtů. Ztratil bych tím hodně času a myslím že ty odměny za to nestojí :)

4. Korben

Korben User

To nemuselo byť len z tvojej IP adresy , ale medzi pozvanými sa možu nachádzať rovnaké IP adresy a už je problém.

5. *pursuer*

*pursuer* User

Løcкє_cz - staci,ze si sa prihlasil u kamarata,ktoremu si odporucil hru alebo on sa u teba prihlasil a uz nemusis dostat odmenu,lebo tam bude zhoda IP adries.

6. Je pravda že účet byl založen z kamarádova PC (protože účet dělal můj kamarád), ale na mém PC se nikdy nepřihlašoval a pochybuji že by to byla zrovna taková náhoda že bychom měli stejné IP adresy

7. |Oromë|

|Oromë| User

Løcкє_cz IP nemusia byt rovnake ako tvoja, staci ked medzi 25 uctami boli 2 rovnake a odmena sa ti nezarata.

A ma kazdy tvoj pozvany priatel uz lvl 12? na 2 odmenu staci lvl 11, no na poslednu musia mat vsetci minimalne 12lvl.

8. Ano má 12 level ale odměna nikde..

9. Korben

Korben User

Odmena je prideľovaná systémom a ak systém zistí nejakú nezrovnalosť, tak odmena sa jednoducho nepripíše.

10. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.