Chyby bonus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .kronos.123, 7/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mohu se zeptat proč mi nejde pozvat přátele dam si bonus a objeví se mi tam denní bonus za přihlášení mělo být tam pozvat přátele.

2. tento bonus dostaneš za pozvané hráče v sekci BONUS v hlavním menu

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. Ano ja vim ale když si dam na hlavním menu bonus rak se tam objeví pouze bonus za dení přihlášení a nemam tak pozvat
    -----------------------------------------------
    Omlouvam se za psaní nečetl sem si to po sobě

Naposledy upraveno moderátorem: 9/7/15
  5. Sentiero

Sentiero User

Tak to bude tím, že tuto funkci tam nemáš. Nevím proč to tak je, ale na některých účtech se nevyskytuje možnost pozvání přátel,tzn. že nemáš jak někoho do hry pozvat. Zobrazuje se tam pouze denní bonus a to je vše.

6. Korben

Korben User

Nevyčerpal si už raz pozvania ?

7. ještě sem nikoho nepozval. Když sem ještě na začátku hry hrál tak to šlo a tet se mi to tam prostě neobjevuje.

8. Kubino

Kubino Guest

A nerobil si si nejaké účty sám? Úprimne.

9. TRIXT

TRIXT User

Pak ti možnost pozvat někohondo hry prostě mohla být odebrána.

10. Kubino

Kubino Guest

Tak potom sa nie je čomu diviť, jednoducho túto možnosť už naďalej nemáš.

Ešte nejaké otázky?

11. Ku5as

Ku5as User

Ale pokud já vím nové účty si dělat můžeš neporušuje VOP jediný co tam stojí je že si nesmí nijak pomáhat nebo vylepšovat svoji situaci na jakémkoliv účtě. Já třeba už 3tí den čekám na odměnu za 10 lidí a stále nic opravdu se tohle vyplatí ;)

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ku5as ano, uctu muzes mit kolik chces, pokud se mezi sebou nedopousti pushingu, tak je to v poradku. Jinak proc ale myslis ze se to jmenuje bonus za pozvane pratele? Ucty vytvorene jednim hracem za ucelem ziskani bonusu nejsou pratele, a v takovem pripade nema hrac narok na odmenu.

Korben tohle ocenil(a).
  13. Ku5as

Ku5as User

Citát zmazaný

Ano s tím s tebou souhlasím ale v té sekci kde zvu někoho ke hře nejsou jasně stanovená pravidla že to musí být osoba "přítel" pouze tam je podotknuto bonus že za 10 levl je 5LG a 1 CPU masku to je okey ale velká odměna je pouze za 11 levl pilota. Samozřejmě na všechny účty co jsou vytvořeny platí VOP obzvláště "VOP 1.2.7" Když se žádný z VOP neporušuje nedochází k pushingu a jiné tak nevím proč by odměna nebo nemoct pozvat dalšího hráče nešla/nebyla. BP má v tomhle díru a lidi to prostě dělají i já sám. Buď to bude chtít pozměnit pravidla nebo upřesnit pár podstatných věcí.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/7/15
  14. Korben

Korben User

Prechádzajúce príspevky sa necitujú, je predsa jasné na čo reaguješ.

Ak je jasné napísané že hráč ma pozvať priateľov, tak je predsa jasné že si hráč nemôže sám robiť účty. Toto tu už bolo a tak BP pristúpilo na tvrdšiu systémovú kontrolu , tak že, kto nedostane odmenu, tak si ju nezaslúži a bodka.

15. Sám sobě nejlepším přítelem :)

Jinak já bych si troufnul tvrdit, vytváření "přátelských" účtů taky zavání pushingem. Sice si je mezi sebou nestřílíš, ale snažíš se tím způsobem získat neoprávněnou výhodu na svůj hlavní účet. Tu odměnu máš samozřejmě dostat za nalákání nových potencionálně platících hráčů, a ne za to, že strávíš pár hodin levelováním svých účtů, které vzápětí opustíš. Z toho nekyne prospěch ani BP, ani ostatním hráčům.

16. Korben

Korben User

OT post zmazaný. Tu sa písalo o úplne inom bónuse. Inak jeden klik ťa nezabije. Myslím že v minulosti sa to znova nezobrazovalo ale radšej nech sa v tom nikto nevŕta. :D Prečítaj si Jak správně přispívat na forum

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.