Bonusový balíček "Uridium XL"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Tatranka0P, 10/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tatranka0P

Tatranka0P User

Dobrý den,

Omlouvám se za svůj hloupý dotaz, ale nejspíše jsem moc hloupý na to abych to pochopil :D A navíc si nejsem jistý, tak se raději zeptám. U tohoto balíčku se psalo pokud se nepletu, že: "Jestli nebude tato služba vypovězena, bude tento balíček automaticky prodloužen". Proto se chci zeptat, jak mám zrušit toto prodloužení, bez toho, aniž bych přišel o příchozí částky =)

Ještě jednou se omlouvám za svůj hloupý dotaz...

Tatranka

2. Zrus predplatny driv, nez se ti balicek obnovi (=znovu strhne z uctu). Ja je vypovidam okamzite po zakoupeni, balicek sam se ti tim nezrusi - jen je to trochu nestastne formulovane (uz nekolik let). Tedy zrus treba ted, ucko ti stejne chodit bude, dokud balicek neskonci :)

3. Tatranka0P

Tatranka0P User

Děkuji =)

nebyl jsem si právě jistý, jestli v tom není nějaká "opičárna" a nezruší mi to celý ten balíček =)

4. |Oromë|

|Oromë| User

Tatranka0P Je to tak ako ti radi spoluhracka, balicek sa nezrusi a uridium ti bude chodit aj nadalej.

A prosim ako novacik si prejdi Jak správně přispívat na forum a nepis viac postov pod seba, pouzi upravit na poslednom prispevku.

Mas teda este otazky?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.