Chyby Bonusový balíček

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ...ChOSe97..., 4/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ...ChOSe97...
    ID: 92241367
    Email: ---------------
    Dobrý den,
    Dnes přibližně v 18:30 jsem si otevřel balíček na emailu:
    100x ohňostroj L
    500x extra energie
    10x zelený klíč ke kořisti
    20.000x munice UCB-100
    20x EMP
    Booster zkušenosti XP-B01 na 10 hodin
    Booster cti HON-B01 na 10 hodin
    Booster poškození DMG-B01 na 10 hodin.
    kliknul jsem na vyzvednout balíček nyní, bohužel se mi tento balíček připsal na cz1, kde nehraju. Hraju aktivně na cz3. Chtěl bych se zeptat, jestli je možné stornovat ten balíček na cz1, abych si mohl tu odměnu připsat na cz3. Vždy se mi to zatím připsalo na cz3, proto jsem překvapen že se mi to připsalo na cz1.
    Předem děkuji, s pozdravem Chose...

Naposledy upraveno moderátorem: 4/8/15
    ring16 a akegenda tohle ocenili.
  2. |Oromë|

|Oromë| User

...ChOSe97... Na fore nezverejnuj svoje udaje ako email, je to zakazane.

A bol si prihlaseny na svojom ucte? Neklikol si len na email ked si nebol prihlaseny v hre?

3. Korben

Korben User

A je to tu zas. Nie prehodiť sa nič nedá.

4. Mne sa stalo to iste,tiez mi to dalo odmenu na server na ktorom som bola iba raz pozret ani neviem kedy .. Normalne som hrala na svojom ucte na GE7 a klikla som na odmenu a automaticky mi to otvorilo uplne iny server.. nemala som ani moznost nejakeho vyberu .. nic.co som spravila zle ze mi to dalo odmenu tam kde mi je na dve veci ?

5. oops.eu

oops.eu User

Rezervovaný bonus: CW32 Reactivation Campaign - Package Inactive

toto mi to před chvílí napsalo k login bonusu, je to tento balíček nebo je to něco jiného?

děkuji za odpověď

edit dle vyššího počtu ee a klíčů usuzuji že ano...

6. Ano, byl jsem přihlášený na cz3 v tu chvíli, kdy jsem přijímal balíček.
    A dá se s tím něco udělat? třeba poslat nový balíček nebo něco takového? Děkuji

7. Dobry den slo by proverit muj ucet klikl jsem na odkaz ale nic jsem nedostal ani na jeden server ted jsem to kontroloval chtel bych to pripsat na CZ1 pokud by to bylo mozne diky za info

8. Spartakus

Spartakus User

A já zase nedostal nic... :( :( A to jsem si kvůli DO založil e-mail na g-mailu... :(

9. Korben

Korben User

10. Spartakus

Spartakus User

Dal jsem i cleaner a nic. :( Jak na CZ2, tak ani na jiných serverech.

11. Zdravím, mám podobný problém, aj kamarát to dostal, ja nie.
    Bude sa s tým dať niečo robiť?

12. Korben a cim to je ze sa tie odmeny pripisuju na iny server nez na ten na ktorom aktualne a vlastne po celu dobu hrajem ? Som zmierena stym ze o odmenu som dosla ale chcela by som vediet ako tomu predist alebo co mam robit aby sa mi nabuduce ak bude nieco pripisalo na server na ktorom hrajem .Dakujem za odpoved .:)

13. Spartakus

Spartakus User

Podle pravidel na nějakou náhradu nemáme nárok, ale upřímně mě to už šve... Buletin mám zapnutý, udělal jsem si i nový e-mail. Všechny maily o DO mi chodí, ale bonusy ne... Upřímně by mě zajímalo, podle jakého klíče BP ty bonusy posílá. Člověk potom úplně přijde o chuť do hry, když někdo něco dostane zadara a on ne... A zrovna tenhle bonus stojí za to... :( :mad: Bylo by to od BP milé, když to toho dáváme tolik peněz.

14. Korben

Korben User

My nevieme akým systémom BP posiela dané odmeny a ani nevieme aké podmienky na to treba, no na dnešný bónus, stačilo aby sa hráč odhlásil z hry a prihlásil sa znova.
    Prečo to niekomu išlo a niekomu nie, nevieme.

15. A bude se to nějak řešit? třeba náhradní odměny, nebo tak?

16. Korben

Korben User

Informácie o náhrade nemáme, ale nemyslím si.

17. A neviete čo s tým, ak mi neprišlo nič?

18. Spartakus

Spartakus User

Napsal jsem na podporu, tak jsem zvědaví co odpoví... Že já sem vůbec lezu. Jinak bych o žádném bonusu nevěděl a byl spokojený. ;)
    Nic se dělat nedá...

Naposledy upraveno: 4/8/15
  19. ring16

ring16 User

Ahoj,taky mi nepřišel ten email...O tom bonusu..A nejde mi ani změnit e-mail..normálně tam chdoím apod.

20. Belgam

Belgam Guest

Bonus je posilan nahodne a je jen na BP na ktery ucet a server hraci posle bonus. Take nemusi poslat zadny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.