Chyby Bonusový balíček

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ...ChOSe97..., 4/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spartakus

Spartakus User

Tyhle jejich ,,náhody´´ jenjhráče štvou/zklamou a mají za následek spamování fór. Že jim to za to stojí. Jako by byl problém poslat to všem.
    Edit: ODpoveď podpory zmazaná

Ať si Zdeněk trhne... Jeho práci bych chtěl mít. :mad: Borec... Odpověděl za 2 minuty... Hlavně, že já to psal 10...

Naposledy upraveno moderátorem: 4/8/15
  2. Ja som tu odmenu dostal a až potom som sa na chate dozvedel že chodil e-mail, ani som naň neklikol a mal som odmenu.

3. Korben

Korben User

Spartakus, Odpoveď podpory zmazaná, je zakázané vkladať na fórum komunikáciu z podporou a plus dodatok, sa rovná ban na fórum a môžeš byť rád že nie aj na účet.

4. Polas

Polas User

Také my přišel email,sem rád ale zase na malý účet kde moc nehrají asi motivační jinak si to neumím vysvětlit.

5. Já neměl nejmenší problém přihlásil jsem se na účet a balíček jsem dostal bez toho abych otvíral meil,ale to bude nejspíš tím,že mám jeden účet a né 20 jako někteří nespokojenci.Jen mě zaráží ta závist,když se BP rozhodne odměnit jen některé hráče nikde není přeci psáno,že vždy všechno musí dostat všichni a za každou cenu.K získání dnešního balíčku bylo asi nutné splnit nějaké podmínky aby jej hráč získal ti kteří podmínky nesplnili ho jednoduše nedostanou a dostanou třeba zas někdy příště jiný balíček a ti kteří dostali ten dnešní nedostanou ten příští podle mě na tom není nic špatného.Je třeba si uvědomit,že BP nemá povinost dát něco navíc pokaždé všem.Vůbec nechápu ten humbuk který kolem toho nastal.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  6. Sentiero

Sentiero User

Já jsem žádný bonus taky nedostala. A opravdu nechápu proč BP posílá balíčky jen někomu. Tak ať je pošle buď všem nebo nikomu anebo ať zveřejní podmínky pro obdržení balíčku.

A přece každý musí vidět, že je to nefér, když někdo balíček obdrží a někdo nikdy žádný bonus nedostane. Nejde ani tak o závist ale o to, že ikdyž se hráč snaží zjistit proč bonus nedostal, tak se stejně k žádnýmu závěru nedostane a příště opět žádný bonus neobdrží.

A vůbec neplatí to, že když hráč bonus neobdržel dnes, tak ho dostane příště, protože tak to kolikrát není.

JaOndrej-je*tu tohle ocenil(a).
  7. RobPol

RobPol User

Měl jsem za to, že odměna se připíše na účet, na kterém jsem zakládal svůj první (hlavní) účet, i když již na něm nehraji, tak odměna se posílá na tento jako prvně založený účet.
    Alespon takto mi to bylo vysvětleno.

8. Korben

Korben User

Nikto nevie kam sa odmena posiela.

9. RobPol ja som si nezakladala ucet na USAzapad ale na GE7 a odmenu mi dalo na USA server,aj ked som tam bola iba raz ak nepocitam dneskajsok co ma tam hodilo.. Tak je to asi nahodne iked je to celkom divne :D ale co uz no ..

10. |Oromë|

|Oromë| User

Tak mne to hodilo odmenu na GE1, tiez tam nehram. :D

RobPol Neviem kto ti to vysvetloval, no pravda to nebude, ja som na GE1 nezacinal. Nevieme ako system pridelovania funguje.

11. mik0109

mik0109 User

chci se zeptat proč někteří dostanou bonus. baličky někteří NE

12. Korben

Korben User

Skús si prečítať túto tému, nebudeme sa dookola opakovať.

13. coolmen

coolmen User

Je to velka chyba BP jednomu da a druhymu neda bonus,akorad si tu vsichni pak zavidejí...mel by se na to BP vykakat.Ja nic nechci a jsem spokojen.Brecte si tu dal kdo nic nedostal...:)

14. Podla mna to prišlo len tým čo dali do hry nejakú sumu peňazí. Myslím si to pretože ja som využil vela akcí a zliav, a dostal som tento bonus a kamoška čo do hry nič nedala, nedostala.

15. Vobec to nieje tak ako sa tu píše .. je to bug od BP, ktorý je opravený, stačí sa prihlásiť znova na účet, potom by ste mali daný balík obdržat :)

16. Dobrý den BP mi balíček neposlal bylo by možné aby mi ho poslal ? děkuji

17. Korben

Korben User

LukinIsBack, Skús sa odhlásiť a znova prihlásiť.

18. bohužel skoušel jsem vše takové dobré věci tam jsou :(

19. TRIXT

TRIXT User

Spartakus: Nic si z toho nedělej, nelítáš v tom sám. :(

20. Korben

Korben User

TRIXT, Skúšal si prelogovať aj teraz ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.