boost generatoru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄, 22/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, před chvílí jsem přehodil na ukolovou lod ( stojí u NYXu) nemá žádné vybavení ani extra ale v logu se mi najednou objevilo tohle:

Automatický update generátorů štítu pomocí CPU boostu generátorů
    Automatický update generátorů pohonu pomocí CPU boostu generátorů

I šutry zmyzeli... nebylo jich moc ale chci se zeptat kde je chyba?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. ne... lod je kompletně celá prázdná na obou konfách

4. Pro jistotu bych byt tebou pouzil to zubate kolecko v hangaru co maze konfigurace.navod zde #2.

5. OK,dík... zkusil jsem.... pochybuju že se to stane znova protože tohle jsem přepínal už kolikrát a nikdy nic až ted... asi erupce na slunci :D .... Můžete asi teda zamknout

6. |Oromë|

|Oromë| User

˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄ Ono ked obsadzujes nanovo hangar, tak ti automaticky nahadze lasery, generatory a extre do tej lode a nemusis si to ani vsimnut. Bud tam ostalo dake zabudnute cpu alebo ako vravel deborka, obcas treba pouzit to ozubene koliesko ked sa objavi chyba a to zmaze vzdy komplet celu konfiguraciu.

Na ziadost autora uzamykam, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.