Boostery

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SUPÍÍK, 19/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SUPÍÍK

SUPÍÍK User

Ahoj proč zmizeli Bostery ?? :/

2. zmizel mi dvojnásobek

3. ďalší parádny restart ktorý priniesol nové bugy :) kúpil som dnes na skúšku double boxy, no čo sa po restarte nestane? Všetkým zmiznú boostery..

4. Bonusový balíček "Zdvojnásobovač"paysafecard08.05.2015

A na mapce to tak nevypada :) Berte to s nadhledem třeba bude odškodne :D

5. Když už odškodné tak aspoň 5 mega.. urka :D
    Ne dělám si srandu hlavně ať mi to vrátí.. a ne že to orpaví den před tím než mi to má končit dp*

6. Tak vštera som kupil bonusové boxi na týden a dnes ich nemám čo to je do 15 00 mi to všetko išlo vpohode a mal som ich teraz ich nemam ?

Bonusový balíček "Zdvojnásobovač"Kreditní karta25.03.2015
    Poprosil by som aspoň malé odškodnenie teraz lietam a zberamna 4-2 2gg do bran a pozerám a boxiky nikde, zberal som 3-4 gg na 4-2:(

7. rumajda

rumajda User

Ahoj jsme na tom s manželem stejně oba dva najednou zdvojnásobovač nikde když už se stane zázrak a zaplacený balíček pošlou tak ho seberou jinak už se mi to stalo dvakrát že si strhli peníze a zboží nedodali a reklamace nebo vrácení peněz je nereálná akorát počítač posílá stále stejnou navíc anglicky psanou odpověd na něco úplně jiného možná by mi někdo mohl poradit co dělám špatně a jak se domoci nápravy dík

8. 123812

123812 User

Nemyslím si.. třeba odškodné bylo 5 kapslí jak jim to blblo..

9. Korben

Korben User

Ja tu asi nadelím odškodné za spam.

Problém bol nahlásený , tak že si počkajte na vyriešenie.

OT post zmazaný, udelené body. Tvoje žalúdočné problémy si rieš niekde inde.

10. Citát zmazaný.
    A když jsem si koupil 50% na čest, bude tam nějaké minimální šance na vrácení? :)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/3/15
  11. 123812

123812 User

Ŧħę_ΣGO Předchozí příspěvky se necitují, je jasné k čemu směřuješ otázku :)

12. Korben

Korben User

13. Dobře a omlouvám se za tu citaci. :) Děkuji za info :)

14. UMBALUMP

UMBALUMP User

Dobrá zpráva je,že je na hlavní stránce v obchodu pořád mám.A vypadá to,že neubývají.;)

15. Jenže v obchodu jsou nám k ničemu :) :) :p

16. Kubino

Kubino Guest

Je niekto, u koho náhodou ešte problém pretrváva?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.