"BotUser"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem dontkillme(, 21/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím na Fóru. Nechápu dnešní mazání účtů na DarkOrbitu. BotUsers jsou všude na každém serveru a z žádného důvodu nechápu proč byl můj účet nazván "BotUser" a byl smazán. V minulosti jsem v životě nepoužil žádný program pomáhající hře. Dnes jsem se chtěl přihlásit na svůj účet jako každý jiný den ale zobrazila se mi zpráva:
    Byl jsi identifikován jako ***-user. Tvé konto bylo trvale zablokováno.
    Tuto zprávu nechápu. V minulosti jsem nikdy nepoužil žádný program(jak už jsme psal).
    Před týdnem jsem si koupil "zdvojnásobovač boxů" Dokoupil jsem si uridium k dokončení 10. letounu zeus a další věci které nebyli zrovna levné. Nikdy bych nepoužil program když si můžu věci dokoupit..
    Denně létám na 4-2 alespoň 8 hodin a sbírám boxy-ručně!!
    Netuším jestli toto berete jako "BotUser" Ale rozhodně chci poprosit Admin team o důkladnou kontrolu mého účtu a aby mi s dovolením dali jasný důvod proč byl můj účet trvale zablokován. Jsem si 100% jist že jsem nic jako podpůrný program nepoužil.
    Děkuji za laskavou a upřímnou odpověď.

2. Belgam

Belgam Guest

Myslis tento ucet
    ™Ŧђє•Mäzє•Rυηηєr™ ?

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  3. Ano, přesně tento účet mám na mysli.

4. Belgam

Belgam Guest

Tak to mas smulu a jeste jsi lhar. Napisu ti to na rovinu, schvalne jsem se koukal a jen treba 9 jsi hral od pul pate rano do skoro 23 hodin, jeste k tomu jen na boxech. Promin ale ostatni dny jsou na tom stejne. To mas skoro 18 hodin za den a to normalni hrac nezvladne.

Jinak by ucet sel dolu stejne, mas tam i pushing a to dost velky.

Takze nemame ani jak to proverit, ale ban mas opravnene.

5. V posledních dnech jsem byl doma... a navíc já nesbíral ale pet:) Jen jsem lítal na minimapě.. nic víc. Jo. zavíslák.
    A pushing přiznám... to je pravda, ale pokud vím tak za pushing se nebanuje... byla snížená hodnota za několik sejmutí hráče až na "nulu" a dále se to jako pushing brát nemůže. Ale fajn.. jsi admin a nehodlám se tu hádat... účet mě mrzí ale co mám dělat? Podat trestní oznámení? Asi těžko^^ :D

6. Belgam

Belgam Guest

Jsi na tom spatne, protoze pushing se tresta a stale podle stareho.

7. To je pro mě novinka. Byl jsem špatně informovanej. Moje chyba:) Je o tom alespoň někde článek? Rád bych si to přečetl.

8. Belgam

Belgam Guest

Pushing se stale tresta a ve hre je pouze zavedeno ze se snizuje odmena, ale pak tu je pushing , ktery jsi delal ty a to tak ze jsi si strilel vlastni ucet jen ,ktery byl kvuli tomu zalozen.

Jinak odvolani a ani trestni oznameni ti nepomuze.

9. Jsem sice chlap ve středním věku, s rodinou a občas se musím vyspat do práce. Ale abys tu tvrdil, že dokážeš opakovaně sbírat takovou dobu mě uráží. Nejvíc jsem sbíral 12 hodin, oči rudé bělmo a hru jsem druhý den nemohl ani vidět.
    Osobně jsem rád za každý takto vypnutý účet.

10. Takže to znamená že můj účet už neuvidím?:)

11. Asi tak. Přijde ti to vtipný?

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. Kubino

Kubino Guest

Dovolím si tému uzamknúť, nevidím tu nič na riešenie kolega odpoveď dodal.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.