boxíkování na pvp

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►√€Łķ¥.ķ√İķ◄, 22/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    zatím jsem vydělával urko jen střílením npc na 3-3 a 3-4, kde jsem dostával cca. 3-4k urka za hodinu, ale nedavno jsem tady na fóru narazil na pár vláken, kde jsem se dočetl, že boxíkováním na pvp mapách se dá dát i 3x víc (předpokládám, že to bylo s protokoly,PP a zdvojnásobovačem) a tak by mě zajímalo, jestli se bez protokolů, zdvojnásobovače a PP, jen s petem dá vydělat nějaká slušná suma a jestli se kvůli tomu vůbec vyplatí shánět spearheada a sběrač do peta.
    Díky za odpovědi.

2. Hlavně je třeba se podívat jak lodě lítají na pvp. Někdy je tam tak narváno že sbírat boxíky je utrpení a dvojnásobek vyhozené prašule. Ale to je otázka serveru nebo firmy u které létáš. Osobně bych se ale bez profilu nebo dvojnásobku na to vykašlal.

3. ako najlepšie je kupovat dabl boxy, a kockovať na niečom rýchlom PUSAT alebo SpearHead a len stýmto dáš kludne za hodku 15k u.. samozrejme zapnuta PET s 3 zbieračom

4. vosinoha1

vosinoha1 User

profil pilota na sběr urka dabl na boxy pokud si ještě koupíš protokoly do petky tak budeš sbírat +- 18 k uri za hodinu rychlá lod věř mi sbírám takto už víc jak dva roky

☻TOMINO☻ tohle ocenil(a).
  5. podla mna tie vyskumy su nepodstatné.. zybtočne rozdelene body.. stači dabl petka. a kockovat jak drak :D

6. |Oromë|

|Oromë| User

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« Zbytocne to nie je, vyskum prida 20% a to je dost. Ak niekto zaraba nonstop len na boxoch tak by mal mat aj vyskumy.

7. Koudy-OP

Koudy-OP User

A vyplatí se, aby hráč létal na PvP mapy, jestlize má doubleboxy a Spearu? Zatím ten údajný bonus na PvP mapách se mi akorat oplatil tak, že jsem akorat pukal.. tak by pro mě bylo fajn slyšet, že stačí, že budu např. jenom na 3-4 a letat pár hodin. Díky za vaše názory. :)

8. Tak jsem zkusil boxíkovat jen s vegou, bez peta a bez bonusů na obsah boxů a dalo mi to 3485 urka za hodinu, s PP (22SB) by to bylo 4321 za hodinu, což už bych měl víc jak teď na 3-3 a 3-4. Jen by mě ještě zajímalo, jak moc se tento příjem přibližně zvedne, když bude sbírat pet se mnou? Nerad bych vyhodil 37,5k urka "jen tak".

9. Pet se vyplatí pouze s protokolama radaru nebo zachrany ja třeba petkou zbiram max 476 uri s protokolama a PP jeste mam vplanu dodelat ty body vyskumu na urko z boxu

10. 1. Kup si sběrač ve slevě, a určitě se to vyplatí (pet v 8lvl), a pak dolaď protokoly, časem.

11. S petom nazbieras 2x tolko ako bez neho.
    Je na zvazenie davat do peta protokoly zachrany a radary, nakolko ich pritomnost zapricini vyssiu spotrebu paliva o 540 uridia za hodinu. Co bez zakupeneho dvojnasobku moze byt viac ako profit z bonusu.

Naposledy upraveno: 24/1/16
  12. tak jsem včera opět sbíral jen s vegou, bez ničeho a za 3,5 hodiny jsem nasbíral 17865 urka, což je snad nejvíc, co jsem kdy mimo úkoly za takovou dobu vydělal :D. Profil pilota jsem už resetoval, teď jen počkat na seprom. Později za výdělky teda koupím ten sběrač, možná i ty protokoly. Ještě by mě zajímalo, když jsou speciální boxy (vajíčka, dýně, atp.) jestli jsou i na pvp mapách a pokud ano, mají v sobě o 50% víc obsahu? Dále bych rád věděl, i když to bude asi trochu OT, když budu se spearheadem sbírat v masku, uvidím lovce, hodím ultramask, tak bude po skončení ultramasku stále aktivní normální mask?

13. TRIXT

TRIXT User

14. Koudy-OP

Koudy-OP User

Dokážu odpověď pouze na tvou druhou otázku. Mask ti zůstane :)

EDIT: Pan nade mnou rychlejší :D

15. C*H*U*L*I*G*Á*N zajímalo by mě, jak jsi došel ke zvýšení spotřeby o 540U/hodinu. To porovnáváš jaké varianty peta?
    V každém případě ti ►√€Łķ¥.ķ√İķ◄ dám tento propočet a můžeš si udělat obrázek sám, jestli využiješ peta na max nebo ne.
    Vyjdu z toho, že jsi nasbíral bez ničeho 17.500uri za 3,5 hodiny, tj. 5.000uri/hodinu. Hodnotu jsem upravil, aby to mělo hezký čísla..:)

Pokud dáš peta na level 10, tak můžeš využít 12protokolů záchrany, což ti přidá 36% na boxu, který sebere pet.
    Spotřeba paliva za minutu bez jediného protokolu a s jedním mechanismem je 25, což dělá 375Uri/hodinu.
    Spotřeba paliva za minutu s 12 protokoly a s jedním mechanismem je 49, což dělá 735Uri/hodinu. Rozdíl je 360Uri/hodinu.
    Pet sbírá o něco pomaleji než ty, řekněme že bude na 60% toho co ty, tj. 3.000uri/hod.
    Pokud budeš mít všech 12 protokolů, tak se ti to zvedá o 36%, tj. 4.080uri/hod. Rozdíl je 1.080uri, spotřeba je sice o 360uri/hodinu vyšší, ale máš výrazně i vyšší příjem.
    Pokud by jsi měl profil pilota Vlečný paprsek II naplno, tak dostaneš o dalších 20% více, a to by bylo 4.896Uri/hod.
    Pokud sečteš loď 5.000*1,2 a peta 3.000*1,36*1,2, tak dostaneš 10.896Uri/hodinu a pokud by jsi koupil double, tak jsi přes 20tisíc.
    Což se mi zdá, jako hodně vysoké číslo a měl jsi asi šťastné období. Realita bude asi o něco nižší, ale nemělo by to být výrazné.
    Můj odhad je tak 15000uri/hod v průměru.
    A navíc nabereš dost EE do bran, což je uri v jiné podobě.
    Bohužel to neumím přesně posoudit, protože jsem double nikdy neměl a sbírání mě moc nebaví.

POZOR! Zvednutím PET na level 15 si nepomůžeš k vyššímu sběru, ale pouze vyšší spotřebě.
    Pokud máš premko jsou náklady na palivo o 5% nižší. Pokud máš navíc slevu, tak jsou o 30% nižší.
    Pet lvl 15, 1 mechanismus, 12 protokolů = 59paliva/minutu, tj. 885uri/hodinu, stále by jsi byl s petem v zisku.
    Dále jsem neuvažoval hvězdnou ekonomii, což by ti přidalo dalších 12% uri navíc, ale z mého pohledu žere hodně bodů z PP a navíc je to jenom na uri.
    Dále jsem neuvažoval 5%bonus z boxu za spaceball.
    Bonusy pro PETa a z PP jsou vynikající pro BB ze spaceballu.

16. Kvůli sbírání jsem si vybral právě GA5, kde je časový posun 6 hodin. Takže, když jsem sbíral, byla v Americe hluboká noc. Jenže jsem nebyl sám, koho to napadlo. Začali se tam roztahovat rusové, nejdřív jsem se bavil tím, že jsem ji tou jedinou lodí, co jsem měl, spearheadem ulítávál, zpomalovací mina, ultramask a neměli šanci. Urko do boxů a ee do bran zeta. Ještě dokud se dala lítat aréna, s tím spearheadem jsem byl v čele 800 (x500 Uri) vyhraných zápasů z 1000... Sperem jsem dělal zety, časem jsem nasbíral apis, a z beden došel venom, koupil jsem formaci letounů, pet, mechanismy, taky ze zet. Ani se nezajímám, v kolik mají MHH, všechno jsem si tam vylítal, vydražil, nedal jsem ani korunu. A to celé za 550 hodin.
    http://int15.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6jWMv&profileCheck=5RAzM&lang=cs

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  17. Dneska jen v průměru cca. 3,2k/hodinu, ale i to je pro mě celkem dost. Jinak děkuji všem za odpovědi, hlavně »†prchlik†« za ty počty, určitě je využiju a hned jak vydělám na apise, tak začnu shánět věci do peta. Ještě jednou díky. Nemám žádné další otázky.

18. |Oromë|

|Oromë| User

►√€Łķ¥.ķ√İķ◄ Ked chces skutocne masivne boxikovat, tak by som tu trosku investoval do double boxov. S boostrom sa daju nazbierat velke mnozstva U a EE. kazdopadne prchlik to pekne zhrnul. :)

Ak teda uz nemas otazky, povazujem za zodpovedane.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.