Boxiky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Iam-Back-Baby[SVK], 20/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcel by som sa spytat na akej mape je dobre boxikovat levo nem či mam ist na x-2 alebo na PVP mapy poradte mi

2. Ak máš na svojej PVP mape pokoj, je lepšie ísť tam - kvôli 50% vyššiemu obsahu boxov.
    Ja to striedam, pokiaľ sa mi nechce strieľať, idem do masku so spearheadkou sosať boxy na PvP a keď je tam plno, chodím zobať ku EIC, ale nemám dvojnásobok, ak ho máš, je výhodnejšie byť stále na PvP

3. jindy je lepsi pvp,ale ted pokud je akce UBA a jsou na normalnich mapach spec.boxiky tak je lepsi sbirat tam.

4. sufuzky

sufuzky User

Neni zle zbierať aj na x-2 alebo x-8 niekedy ja niekedy 3 hodini tam zbieram bez toho aby ma pukli, hlavne taraz ked su akciove boxi pada z nich dosť extra energie a hlavne uber rakety :) inak je dobre aj striedať mapy. Mož nasludujuci týžden skus tie pvp kôli tej akcii by tam mohlo byť prazdno.

5. Mukuč

Mukuč User

já preferuju x-2 jelikož tam je násobně víc boxíků než na PVP a mužeš střílet i malé NPC a máš uri, vidíš jestli tam někdo je (červenej) atd... za cca 5 hodin boxikování na 1-2 bez zdvojnásobovače jsem nasbíral 300 EE a 20 tisíc U

6. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Radšej na tej PvP ale pod riskom že ťa môžu puknúť...ale od toho tu je Maskovanie a EMPy.. ;) je to tvoja volba... B)

7. hele nevite kdy uz zacne ta akce z boxikama ce je v boxikach ohňostroj docela mi to zajmá !? o_Oo_Oo_O

8. |Oromë|

|Oromë| User

jirkorbiťák Ty si radsej uz konecne precitaj Jak správně přispívat na forum a nespamuj temy, a hlavne nie mesiac stare temy...

Mimochodom ohnostroje budu dostupne urcite na silvestra. ;)

Autor sa uz viac neozval, preto temu uzamykam. LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.