Brána 6 rokov hry dark orbit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Jostik37, 13/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jostik37

Jostik37 User

Dobrý večer

teraz som urobil poslednú vlnu tejto brány zničil som toho posledného devouvera či ako sa volal a neviem čo ďalej som na tej mape ako tej bránovej ked dam odhlásit tak mi hodí hlášku , že to nie je možne, prosím vas ako mám ďalej, alebo ako mám odísť na zakladnú mapu 3-1
    Nie sú tam žiadne výstupy neviem čo som urobil zle. Zabudol som, že najakú extra odmenu som za to nedostal iba to čo som ničil lode od streunerov až po toho najvačšieho. Stale to tu doplnam ako hl... zostal som trčat na mape GG Y 6
    Dakujem

Skysnem tu na veky ach jo
    Už mi to ide ospravedlnujem sa možete to uzatvorit pomohol mi moderator v čete
    Dakujem . Trebalo zobrat box v strede mapy Dakujem

Naposledy upraveno: 13/10/15
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jostik37 uf, to už je hodně dlouhá doba co naposledy byla narozeninová brána.. Jsi si jistý že je to opravdu tato brána? Jinak zkoušel jsi se dívat do středu mapy, tuším jednou tam byl boxík, který obsahoval odměnu a poté tě to přeneslo zpět na základnu. Případně prohledej všechny rohy, zda tam nemáš nějaké zapomenuté NPC.

Jostik37 tohle ocenil(a).
  3. Jostik37 nevím, nevím, ale není to tím, že 6. 'narozeniny' DO, byly před kapánek delší dobou? Tři roky stará brána, to je výkon:)

Pokud se nepletu, tak si můžeš napsat na podporu (Kontaktní formulář na support) aby tě od tamtud vytáhli. Ale tím si vzhledem k tomu o jak starou bránu jedná nejsem moc jistý...

EDIT: trochu pomalejší:)

Jostik37 tohle ocenil(a).
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

►ρяοvοкατεця◄†vяц† také si říkám, najít na nějakém účtu takto starou bránu musí být dosti rarita. :) Maximálně tak na starých nepoužívaných účtech.

Jinak na podporu prosím nikoho neposílej, to můžou jen moderátoři a administrátoři.

5. Jostik37

Jostik37 User

Dakujem už je to ok. pomohol mi moderator v čete. No sme aj taki hrači čo maju ešte nedorobené takéto brany. Dakujem moc

6. =Marvin= aha, děkuji za info, to s tím odesíláním na podporu jsem nevěděl:)

7. Korben

Korben User

Vyriešené, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.