Brána Alfa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SuNNy1475, 3/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Nazdar všetci :)
    Mám rozrobenú bránu alfu a neviem či ju zvládnem...mám tam 21častí...tak ju dorobim...otazka k tej alfe kolko EE mam asi nazbierat (palla) aby som vyklikal Alfu 500? A ete otázka či ju zvládnem...
    Mojá výbava
    Goliat
    Full lf3 v lodi
    8 iris full lf2 a nejake 2 lf3
    Full generátory stitu aj pohonu v lodi...
    Dmg 3000-3400 bez sepromu s enforcerom kopnem aj za 4000 :D +seprom 5000-6000 x1 mozno viac..formacie mám tie všetky za kredity...
    Lvl 13
    Designy iba enforcer,bastion a tak...vsetky z hodinovej akcie..ktorý design by som mal pouzit a ako upravit konfi ked už tak...
    Ďakujem :)

2. Koľko energíí to je skôr tak na náhode podľa môjho názoru keďže časti padajú aj do bety a gammy no a k tomu či ju zvládneš o tom pochybovať netreba alfa je úplne lahká brána (viď odmena za jej splnenie :D) a konfigurácie to by som doporučil full pohony samozrejme na kristalinky/sibelonity sa čo najviac zaštítovať v prípade tvojej výbavy to bude pre teba trocha ťažšie zvládnuť ich dmg pokiaľ nemáš full SG3N-BO2 netuším aké štíty máš na mysli (predpokladám že to budeš robiť z kamikadze) a desing samozrejme veterán na skúsenosti z NPC a v poslednéj vlne exalted kvôli česti.

Naposledy upraveno: 3/10/15
  3. 1980milan

1980milan User

si robíš srandu nie s výbavou čo udávaš musíš dať alfu bez problémov

4. miki.no1

miki.no1 User

odporucam pehodit lf3 do stihaciek lf 2 do lode , predsa len vyexpena stihacka ma na lasery vacsi DMG bonus ako ktorykolvek dizajn na lod

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  5. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Apo_is_psycho kamku bohužial nemam...a ano som full v lodi naj generatory stitu aj pohonu..daj mi sem prosimta fag na brany som na mobile...dakujem..ale kamku kupim aspon tu 1kovu alebo nie? Pet mam lvl 4 zachvilu 5 ale kamka 3 je od levelu 8 :( ... a miki skusal som to dmg to nejak nezmenilo :/ ... rozmyslam ze kupim faltera..predsa len na brany sa to velmi oplatí..ale to az potom..mam napisat aj svoje sb?

6. SuNNy1475 u kami je hlavní problém ne koupě, ale placení opravy pokud nemáš prémko.

Btw., co ti brání v tom, najít si příslušná témata FAQ na mobilu sám??

7. Netuším co je fag ale ak si myslel FAQ tak som našiel toto: FAQ - Galaxy Gates - návod... ohladom kamikadze no neviem ja by som radšej nechal alfu stáť na základni poprípade ju spravil po devolaria a vyexpil peta aby si mohol kúpiť rovno level 3 ale to je na tebe či to spravíš takto alebo kúpiš zatiaľ lvl 1

8. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Provokater lagy...
    Apo_is_Psycho Dakujem a moja chyba FAQ..to by tam ta brana zase ostala 5rokov kym by som peta naexpil denne hravam tak hodku menej aj to nehravam kazdy den..a kolko tipujete tych EEčiek?

Naposledy upraveno: 3/10/15
  9. |Oromë|

|Oromë| User

SuNNy1475 Ak stavias branu od 0, tak ratam aspon 1300 EE.

Jednoducho staci tahat a tocit npc, brany sme robili aj pred kami a vsetkymi novinkami, dmg s x1 bola ledva 3000 a islo to. Odporucam prebehnut YT a najst si videa z alfy, najlepsie tak pochopis ako to prechadzat.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

SuNNy1475 já měl první alfu v době kdy nebyly formace, PET a kredity z aukcí byly nevratné. Dělal jsem ji s Bigboyem, 4 iris, 4 flax, tuším skoro pouze lf2 a nej. kreditové štíty a šlo to úplně v pohodě, jen mi to samozřejmě s DMG ani ne 2000 zabralo dost času.. Důležité je hlavně umět NPC správně točit, popřípadě tahat, potom je každá brána lehká.
    Zkus si jak píše kolega na youtube najít jak hráči točí brány, jestli ti tedy nebude lagovat :rolleyes:

SuNNy1475 a !W!A!N!T!E!D! tohle ocenili.
  11. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Marwin videa na yt som pozeral...a laguje mi to na mobile iba :p a skusim sa popitat radsej na tsku..okej co som chcel vediet som sa dozvedel mozete uzavriet :)

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.