Brána beta a výpadek z herního okna internalMapRevolution

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Destík[POKR]™, 9/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    Dělal jsem bránu Beta a vlnu Kristallinu 80 kusů, točil jsem je napohodu, ale pak to přišlo. Točil jsem vetřeleckou loď Kristallin a poté mne to vyhostilo z herní mapy, není to už poprvé co se to stalo, že mne to vyhostilo z herního okna. Ačkoli jsem měl dobré a rychlé internetové připojení. Na herním okně jsem měl v10.0.3992 FPS: 43 , MEM: 543.64MB . Server CZ3 [​IMG]88028726 . Nemyslím si, že by byl nějaký problém v internetovém připojení.
    Mám i problém i s obrazením hlavní strany Dark Orbitu a ukáže se mi bílá stránka s názvem Chyba serveru. http://prntscr.com/ad6axw. Přidávám i screen hlavní strany Dark Orbitu.
    . Nevím zda li je to má chyba, nebo je to chyba ze strany BP.
    Ocením jakou koliv odpověď ať od Moderátorů nebo od Adminů.
    Děkuji s pozdravem
    Destík[POKR]™

(─●*V*I*R*U*S*●─●√ιρ亗)

2. Korben

Korben User

Kde je problém informácie nemáme, ale pracujú na riešení problému.

peza50 tohle ocenil(a).
  3. Korben Děkuji, ale ještě se chci zeptat na tu bránu Beta, jestli se to dá nějak vrátit nebo ne, když mne to vyhostilo z herního okna.
    Děkuji Destík[POKR]™

4. Korben

Korben User

To ti dopredu nepoviem. Najprv sa musí k problému vyjadriť BP, no ak to nebol posledný život, tak život späť asi nedostaneš. 3 životy sú práve prípady ak by došlo k problémom na serveroch.

5. Korben, Právě že to byl poslední život, nejprve jsem bránu Beta dělal s lodí Goliath, jelikož jsem byl dvakrát zabyt, když jsem dával kamikaze, tak jsem si dal loď Aegis, abych si dobíjel HP a štíty. Byl tu u toho se mnou kamarád co hraje na cz2, a právě jsem to chtěl nechat být a on mi právě řekl, ať sem napíšu, kvůli tomu že to byl poslední život a že mne to vyhostilo z herního okna.
    A řekl mi, že jestli to prý pujde na BP, tak že by mi prý mohli možná vrátit ten poslední život, když dnes je právě ta chyba serveru Dark Orbitu.
    a nevím zda li se mi povede načíst hlavní strana Dark orbitu abych udělal screeny a dal i ten co jsem postavil tu Bránu betu.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Destík[POKR]™ brány vrací systém, během 48 hodin proběhne kontrola, a pokud se zjistí že došlo ke ztrátě brány vinou hry, bude ti vrácena.

7. Naposledy upraveno: 10/3/16
  8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nicky nedávej a OT post jsem smazal. *** useři se rovněž řeší systémově, žádné ruční kontroly se neprovádějí. Systémové řešení podpůrných programů.

Ohledně brány počkej zda ti bude navrácena. Screeny nepomůžou prakticky k ničemu, v záznamech lze dohledat, žes bránu postavil, jak jsi postupně o životy přišel, atd.

9. =Marvin=, kdyby se cokoliv zjistilo, chtěl bych vědět veškerou situaci ohledně té brány Beta. Je jedno jak, třeba i E-mailem, který znáte a i zobrazíte.
    Děkuji s pozdravem Destík

10. Belgam

Belgam Guest

Nevim jak si moderator fora muze zobrazit email, ale tam ti urcite nikdo z nas psat nebude. Ztraty bran resi system. A pokud mi bylo znamo tak problem byl s hlavni strankou a ne s hernim oknem. Nikdo vcera takovy problem nehlasil.
    Ono take pri tve uspesnosti bran, bych spise se priklanel k jinym problemum a o 2 zivoty si prisel o den drive.

11. Belgam, jo přišel ale pak další den jsem dal aegis no a to byl pak utok, no a když jsem chtěl načíst hlavní stranu tak ne nenačetla a v zápětí mne to vyhostilo i z herního okna

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.