Brána Zeta - BUG?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☆†»®ΞŠpΣkT«†☆, 22/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň, spravil som 21 Ziet a bohužiaľ mám len 2 havoky, to znamená, že z 20 Ziet mi padol 1x havoc, kedže z 1. Zety je 100% šanca, chcem sa opýtať či to nieje bug :D (i keď pochybujem ..)

2. Podíval jsi se do ostatních témat tohoto druhu? Jsou jich tu totiž desítky. Ne není to bug, máš prostě smůlu. Já nevím co jako chceš slyšet.

3. Mimochodem na první Havoc není šance 100%.

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

☆†»®ΞŠpΣkT«†☆ Z 21/2 no to teda věřím, že jsi naštvaný :confused:
    měl by si ale použít již zavedené téma k tomuto problému

5. |Oromë|

|Oromë| User

Su hraci co maju horsie statistiky, jeden znamy ma 60 kapp a 4 herculy, ku prikladu ja mam cca rovnaky pocet kapp a herculov mam 23. To iste plati na havocy. Mimochodom z prvej zety nie je 100% sanca na havoc, poznam ludi co ich v prvej nedostali.

Jednoducho niekto ma smolu a niekto iny zase stastie, ziadne bugy tam nehladaj. A bug vacsinou ovplyvnuje cely server, nie len 1 ucet.

Mame tu aj tema kde sa pridavaju statistiky, Úspěšnost získávání desingu Havok

6. Drift1

Drift1 User

Orientačně mám cca 20 ?? zet a mám z nich 3 designy havoc.1 havoc mám z demaneru.Takže jsme na tom stejně.Teď to řeším docela jinak-stavím si všechny brány 2x,budu tím mít i jednu kronos hotovou a k tomu budou 2 GG streuner..teoreticky je to po absolvování cca 800 tisíc uridia.Odkládám si i paysafe na cílovou částku 2 500 kč s tím že až budou postavené všechny a dostanu nabídku na 330 tisíc uridia za polovic tak ji využiji.Dohromady to bude necelé 3 mega učka :D..se slevákem a slevou na GG od B.P si myslím že ty potvory musejí popadat když otočím jen zety za to urko.:D

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

No já stavím brány jen z nasbírané EE, jde to sice pomaleji, ale nasb.Urko dávám do logdisků. Urko nekupuji.

8. viking171

viking171 User

borci ako je mozne este inak ziskat ee, ako len tym, ze to budem zbierat? neukrizujte ma za pre vas asi banalnu otazku, pytam sa, lebo to neviem

9. ked si kupiš uri a budeš klikať :D

10. Všechno je to o tom zda tomu chceš věnovat čas a enegii:). Když jsem se snažil o havocy nebo o herkuly, tak jsem to pojal tak že jsem v vždycky půl roku jen farmil a boxikoval, je pravda že bez investice do double boxu to neslo. A pak až jsem měl třeba 1.5 mega ucka přišel čas na slevak a točil jsem zety, kapy. Ze začátku jsem i býval pld, ale nějak jsem došel k tomu že je to pro me ztrata času. Že je mnohem lepší litat po mapách a pak jít do slevaku a klikat za ucko. Prostě neutracet bezhlavě hned jak mas trochu ucka ale přemýšlet o tom, i třeba při nákupu log disku. ;)

11. Mám celkovou bilanci 54/13 a na deset jsem potřeboval 51 Zet . Je to individuální . Když jsem to dělal , byl jsem po 18 zetě , kdy jse nedostal havok dost šílenej . Ale teď se tomu musím smát .

12. |Oromë|

|Oromë| User

V dnesnej dobe je najvyhodnejsie jednoducho farmit ucko a pockat si na zlavovu akciu, balicek+premium+akcia= klik za 40U. Ak ma hrac nasetrene napr. 1 mega U, tak za to vyklika aj viac ako 40ziet. Chce to len trosku rozmyslat a vediet spravne hospodarit s uckom. Dnes sa bez vacsich investicii dostat na full hercul a havoc za zopar mesiacov.

viking171 EE mozes ziskat z bonusovych boxov, paladia, bedniciek a zo spaceballu. Prejdi si Jak správně přispívat na forum a nevykopavaj pol roka neaktivne temy. Najdi si vhodnu diskusiu a tam mozes pisat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.