Brána ZETA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Milan..Stýblo, 11/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG] 85661258
    Server: Česko 2
    Ahoj,
    Už sem dal 750 ee do brány zeta... stále mi nechce padnout dílek.
    Tak se ptám jestli sem něc nepokazil..
    Předtím sem měl 99 dílku a z 120 ee sem měl 110 přes multiaplikátory.
    S pozdravem Milan.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Milan..Stýblo pokud ti stále padají multiplikátory, což jsou duplicitní dílky bran, tak nikde chyba není. Musíš jednoduše trefit ve správnou dobu multiplikátor a tím získat poslední díl, nebo mít obrovské štěstí a dostat poslední dílek jen z prostého klikání.

3. cože? počkej jako že až mi padne 1 multiaplikátor že ho mám hned použít a tak mi padne?

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Milan..Stýblo když se s aktivací multiplikátoru trefíš do doby kdy má padnout další, tak ten 1 poslední dílek z multiplikátoru dostaneš. Zbytek z multiplikátoru se tuším přemění na munici.

Milan..Stýblo tohle ocenil(a).
  5. loputa97

loputa97 User

To se stane, že se nechce padat dílek do nějaké brány ... Jinak jak klikáš ? Osobně bych radši stavěl jinou bránu a zjistil, jestli ti fungují, jestli se to tak dá říct, ostatní brány a po čase se k Zetám (Zetě) vrátit ;) Buď je to stylem klikání nebo máš smůlu o_O To se zkrátka stává více lidem nejen tobě :(

6. Foяmi

Foяmi User

Když já sháním poslední 1-6 dílků, tak naženu multiplikátor na ten počet zbývajicích dílků a hodím za 100ee naráz. Většinou se povede a bránu tak dostavím.

7. hmm... tak sem v pytli.. mě chybý jen jeden dílek... a na pld řádí tak že sem 2x v pytli.. :D

8. Sentiero

Sentiero User

No trefit poslední dílek, je vždycky umění...ale s trochou štěstí dílek na multiplikátor padne.

No nebudu sem dávat všechny obrázky, ale třeba tady, to mi chybělo právě 5 dílků, a díky multip. jsem nemusela klikat poslední dílky ;)

Takže Milan..Stýblo klikej po 1, aktivuj multiplikátor (v tvém případě můžeš hned 1x) a zetu rychle dostavíš, přeji hodně štěstí

P.S. =Marvin= zbytek multiplikátoru by se měl počítat jako dílek do druhé brány, píše to něco jako "Navíc bylo vyrobeno.." :)

Naposledy upraveno: 12/1/15
  9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Milan..Stýblo není zač, jsem rád že se ti povedlo bránu dostavět. :)
    P.S. Sentiero, právě že se jedná o nadbytečný dílek který se už nemá kam umístit, a proto místo něj dostaneš něco jiného, už se mi to dříve stalo, bohužel teď zrovna brány ve velkém nestavím, takže to nemohu zkusit otestovat znovu.

Milan..Stýblo tohle ocenil(a).
  10. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero ked mas napr. to ze ti chybaju 2 diely a ti trafis multiaplikator napr. na 4 diely, dostanes len posledne 2 a zbytok sa zmeni na inu vec, napr. municiu...nerataju sa ako dalsie 2 nove diely do nasledujucej brany

stalo sa mi to mnohokrat a vzdy sa nadbytocny diel zmenil na municiu a natom sa nic nezmenilo pokial viem

=Marvin= tohle ocenil(a).
  11. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

12. Sentiero

Sentiero User

=Marvin= jaj, tak to se omlouvám, máš pravdu, je to tak jak s |Oromë| píšete. Hledala jsem jestli mám takový screen a našla jsem...Jde vidět, že se ten dílek navíc opravdu přeměnil na munici. Tak ještě jednou se omlouvám.

13. -xghost-

-xghost- User

Jo ještě autor: To, co má Sentiero ve screenu je pouze hustá luckeřina (také se mi to jednou stalo, když jsem zapomněl pouštět mutliplikátory hned). Není to obecně výhodný postup - tímto stylem lze trochu urychlit stavění bran, ale pouze, když chybí 3 dílky - na víc se to nevyplácí. Jinak pouštět multiplikátory hned, případně se uvádí, že až na druhý klik (kdosi udělal jistý test s celkem velkým počtem otočení a ukázalo se to statisticky výhodnější: 2 měla o trochu vyšší četnost než 1).
    Pozn. všechny tyto informace jsem si sám početně neověřoval - mám to z aj fóra z tématu "matematika v DO" nebo tak nějak - nebyl na to čas; podle kvality zpracování tomu zatím věřím.

Jinak takovýchhle témat, jak klikat brány, už je tu docela dost.

14. Sentiero

Sentiero User

xghoste hustá luckařina, jak ty píšeš je třeba tohle (to proto, že ty sám tohle ovlivnit nedokážeš..multiplikátor 6x se kaktivuje sám),
    tohle
    A tak můžu pokračovat....

ale to, co jsem dala nahoru + například toto,by se dalo nazvat know- how..

Všichni říkají, že padání dílků v GG je o náhodě, ano je, samozřejmě když vidím, že dílky nepadají tak neklikám.. ale taky se často tvrdí, že to, kdy dílek padne nemá žádnou pravidelnost, já bych si tím tak jistá nebyla..Většina hráčů kliká po 5 a víc- nemají šanci odsledovat kdy ty dílky padají.

Já například vím, že když mi xkrát po sobě padne dílek, po určitém počtu a typu munice, tak je docela dost dobře možný (cca 70%), že padne zrovna tehdy když aktivuji multiplikátor.

Nebudu to tu dál rozpitvávat, přece jen autor tu řeší svůj problém, ale tím jsem jen chtěla říct, abyste klikali z rozvahou a trochu se nad tím zamysleli.

15. -xghost-

-xghost- User

Myslím, že jsme v pohodě v tématu - sice se vlákno jmenuje brána Zeta, ale hned v prvním příspěvku se autor vpodstatě ptá, jak klikat. Jinak 6 dílků (to co nejde ovlivnit) jsem 1x také měl (když jsem zapomněl hned pouštět multi):) To že se nevyplácí nechávat více než x2 multi (s výjmkou posledních 3 dílků) bude platit, pokud věříme, že náhodný generátor, který BP používá je skutečně "dokonale" náhodný. Nad čímž také pochybuji, protože jsou fakt série, kdy to padá a kdy ne a střídají se podezřele "pravidelně". Klikání po 1 je samozřejmost a po více je extrémně nevýhodné i teoreticky (při dokonalé náhodě).

Jak píšeš odsledovat nějaký vzor v tom, jak to padá, po jaké muni, atd, se také snažím, ale zatím v tom nic moc nevidím. Trochu mám pocit, že po xenomitu bývá častěji dílek/multi. Pokud máš v tomto směru nějaké konkrétní výsledky, mohla by ses podělit? ;)

16. Sentiero

Sentiero User

No můžu ti říct, že mě osobně se aktivování multiplikátoru (mult.) 1x nebo 2x rozhodně nevyplatí, protože tím, že sleduju ,kdy je největší šance padnutí dílků, tak multiplikátor nechávám navýšit a většinou ho aktivuju 4x nebo 5x a zatím mi to vychází.

Konkrétní výsledky co se týče způsobu klikání, to tě asi zklamu, ty nemám, ale můžu sem napsat pár postřehů.
    Když už jsme u toho xenomitu ,tak z mýho pohledu, to nejhorší co může v GG padnout je právě xenomit (ano samozřejmě je ho potřeba, ale mult. je na xenomit škoda), proto se snažím neaktivovat multiplikátor, když má xenomit padnout. Vypozorovala jsem, že xenomit často padá po minách a po kuponech na opravu.
    Takže když vidím, že mi xenomit padl, tak v nejbližší době je dobrý mult. aktivovat a jak píšeš, dílek občas padne.

Jak už jsem psala výš, když klikám brány, všímám si po čem dílky padají. Např. když vidím, že hodně mult. nebo dílků padá po 100 kouscích munice x3 tak po padnutí této munice ho aktivuju. Tohle sledování dílků je dobrý dělat, pro každý klikání zvlášť. (Tak jak to padalo včera, nemusí topadat i dnes)

A jak tady spousta lidí píše, je dobrý ho aktivovat hned po padnutí dílků nebo mult., který já osobně nechávám ještě navýšit a aktivuju později.

Moje výsledky padnutí dílků na multiplikátor, nedávno jsem stavěla Epsilon
    Multiplikátor aktivován (a získány dílky) : 2x, 6x, 3x, 4x, 5x, 5x ->1 epsilon = 25 dílků padnutých díky multiplikátorům a to ujde.

17. -xghost-

-xghost- User

S tím Epsilonem by to chtělo ještě info, kolik celkom EE (nebo kliků za U) jsi dala dohromady za celý epsilon. S tím xenomitem jsem to ze začátku pouštěl po něm, protože jsem podlehl takovému tomu "naivnímu" vnímání pravděpodobnosti - když padl teď, tak přeci nepadne hned znova :) Ale od doby, co jsem trochu palladkoval, takže i víc klikal EE, už jsem viděl věci (a ne tak vzácně) 2x, 3x, 4x, i 5x xenomit za sebou.

Jinak s tou odsledovaností jsi mě zatím moc nepřesvědčila - doufal jsem, že to bude spíš něco globálního, než na jedno klikání. Jedno klikání je přeci hrozně malý vzorek. Tím ti to nechci vyvracet, naopak - rád bych to zkusil taky. Jestli si to někde vedeš nebo si vzpomeneš aspoň přibližně, napiš prosím ještě, kolik tak průměrně dáš EE (kliků) na jednu Zetu, nebo případně na jakoukoli jinou konkrétní bránu.

18. xghost- zeta ked robim 1400-1600 a epsilon podobne plus minus ide to o stasti a ako dava

19. nedá mi to, abych zase nevzpomněl na staré dobré forum, kde bylo téma o pravděpodobnosti a nákladech na stavbu bran.

jak psal -xghost-, kdosi udělal test s velkým počtem kliků. on to byl test v podobě simulátoru na klikání bran.
    zaznamenal jsem si jen průměry a stránky již neexistují, ale našel jsem nové aleluja...:)
    zde uváděné hodnoty jsou ty, které jsem si zaznamenal.
    takže brána epsilon má průměr 1490 EE(kliků) a brána zeta 1670 EE(kliků). pokud si vzpomínám tak při odchylce +/-cca.200EE by to mělo padnout asi 95% lidí.

pokud umíš trefit mulitplikátory Sentiero tak, pak musíš být hrubě nejen pod průměrem, ale i pod tou hodnotou odchylky. ve tvém případě to znamená stavět epsilon hodně pod 1290EE (kliků) a zetu hodně pod 1470EE (kliků). jak jsi na tom ve skutečnosti? jsi skutečně takové dítě paní štěstěny?

vím o lidech, kteří stavěli zetu i za více jak 2000EE(kliků), někdo hlásil tuším 2200EE.

Eρεβος*SK jak jsem psal výš, pokud stavíš zetu za 1400EE(kliků), tak pak se taková stavba řadí mezi hodně úspěšné.

no a tady máte odkaz, kde si můžete prohlédnout průměry a odchylky klikání jednotlivých bran. a je tam takový dlouhý pokec. zatím jsem ho celý nečetl, protože jsem ho našel při psaní tohoto příspěvku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.