Brána ZETA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Milan..Stýblo, 11/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Kolik EE na tu epsilon padlo to netuším, můžu jen odhadovat, že to mohlo být něco kolem 1400?, ale s určitostí to říct opravdu nemůžu. Je škoda, že se to nepíše v deníku, to bych to ještě dneska stihla spočítat...

Soustředím se jen na padání dílků na multiplikátory ve všech branách. Jde mi o to, aby na co nejvyšší mult. padl pokaždé dílek, ale bohužel kolik EE na jednotlivý brány padne, zaznamenáno nemám. Teď stavím lambdu + chybí mi ještě zeta a kappa.

A jak na to tady koukám, asi lambdu prozatím nechám a vrhnu se na stavění zety. Pokusím se zjistit kolik dílků na mult. padne tentokrát a kolik při tom spotřebuju EE. Pokud bude tohle téma ještě otevřený, můžu to sem potom napsat.

2. -xghost-

-xghost- User

Pokud tě tohle víc zajímá, je dobré vést si statistiku - třeba pomocí jednoduché tabulky v Excelu. Chvíli už to dělám, bohužel jsem si v ní neodděloval místa dokončení brány, takže vím, jen kolikrát na kolik kliků padl multi či dílek (je to vlastně tabulka četností jednotlivých počtů kliků) - teď si začnu oddělovat nějakou tlustou čarou hotové brány - časem sem (nebo do podobného tématu) také hodím výsledky.

3. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.