Brána

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Byla jsem v zetě a po pár vlnách mě to odpojilo od DO. Obyčejně když hraju tak se mi nic takovýho nestává až dneska mi vyskočila hláška:" Webovou stránku nelze zobrazit"...po pár minutách se sice znovu můžu přihlásit, ale mezitím jsem samozřejmě bouchla.

Zkoušela jsem jak ve 2D tak 3D a pokaždý stejný výsledek- bum a 2 životy v pr..ádelně :D

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sentiero nevim co mohlo u tebe zpusobit ztratu spojeni, moznych pricin se da najit vice, i kdyz jak vidim internet nemas nic extra. A pokud se jedna o mobilni pripojeni (pres modem), je to snad jedna z nejhorsich variant pripojeni k internetu, a kolisani s vypadky signalu je tam docela caste.. :)
    Kazdopadne myslim ze vis ze ztraty a vraceni bran obstarava system, a jednotlive zivoty se nevraci.
    Pri podobnych vypadcich radeji doporucuji nechat branu na jindy, pripadne dokoupit dalsi zivot, nez riskovat jeji ztratu.

3. Sentiero

Sentiero User

A toš já zase nésu takové fajnšmekr v tomto :D Ale ty písmenka ve výsledkách to asi čím dál v abecedě tím hůř co? :D

Mě to ale neodpojilo od internetu, nemohla jsem se připojit jen k servru DO. Ano hraju přes modem a jaký je teda nejlepší typ připojení?

4. jaritko

jaritko User

Mne dnes tiež niekoľkokrát prerušilo spojenie a raz som mal problém aj s načítaním hlavnej stránky. Okrem DO mi načítalo čokoľvek bez problémov. Na TS-ku sa na to sťažovali viacerí hráči.

5. Belgam

Belgam Guest

Bohuzel dnes byli problemy s pripojenim. Pokud autor tematu prisel v brane o zivot. Muze napsat na podporu hry.

6. svi1

svi1 User

Sentiero a ještě drobnost. Nezměřilo Ti to packety. Java asi není povolená. Ale to už asi stejně víš.

7. Sentiero

Sentiero User

Tak jsem psala včera na podporu a tam mi tak nějak pomohli.

Ale děkuju i tady, snaha se cení.

P.S.
    svi1 ano, všimla jsem si toho až pak, no koukala jsem a java povolená je, zkoušela jsem i nainstalovat znovu, ale v testu to zase pakety nezměřilo, tak nevím, asi nějaká chybka.

8. Korben

Korben User

Vyriešené, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.