Brány

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem arrowex, 11/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arrowex

arrowex User

Ahoj, mám 3 dotazy: 1) Mám kompletní bránu Alfa, až ji aktivuji, kde budu do ní moci vstoupit ?
    2) Lze třeba uprostřed odejít a vrátit se do brány později, pokud ano, kde se do ní opět vstupuje ?
    3) Ta brána Trhlina, co teď je, lze uprostřed též odejít ?

Díky moc všem za případné odpověďi. Je to i díky Vám, že mě tato hra opět přitáhla ke hraní. :)

2. 1) Brána se ti zobrazí na mapě x-1.
    2) Alfa - můžeš odejít po každém kole, jinak leda křupnout (přijdeš o 1 život). Na bránu máš 3 životy, po jejich vypotřebování o bránu přijdeš. Máš ale možnost dokoupit životy další (za 10 000 U => 20 000 U, atd.)
    3) Máš tam 20 životů a 3 kola (1. 2x Ice Meteroid + Icy, 2. Super Ice Meteroid + Icy, 3. Skoller + 2x Ice Meteroid + Icy).
    V lehké verzi máš cca 5x slabší NPC (tím pádem i nižší odměny).

3. arrowex

arrowex User

Jo díky moc, jdem na to :)
    -----------------
    A Trhlina je hotová :) Jen dotaz, jde dělat znovu ?

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/15
  4. Spartakus

Spartakus User

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

arrowex přečti si odkaz který ti vložil Sandy_Rivers o pravidlech přispívání na fórum, a nepiš více příspěvků pod sebe, fórum není chat.

Jinak považuji téma za zodpovězeno, dotazy k zimní akci prosím směřovat do příslušného tématu.
    Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.