Bug? - čest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PLPolish-legion-FX-, 22/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím ted při crazy cubech se mi stalo toto

Tvůj cargo-box ti ukradl: {»Mαѕтεя★Шiηđu«}
    Bylo ti započítáno -10 bodů za čest.
    Zdroj byl automaticky zušlechtěn.

jak jsem mohl ukradnout box sám sobě ? hmm ?

2. Korben

Korben User

Tak to je zaujímavé, stalo sa ti to viac krát ? Bral si svoj box? Alebo sa ti podarilo zobrať iný ?

3. Pokud já vím, tak když ukradneš box ( Šedý ) hodí to hráči ktereho byl ten box hlášku: Tvůj cargo-box ti ukradl: {¨˜”°»†şтдцƒi†«°”˜¨21}
    A zároven ji hodí tobě. Ted' sem to zkoušel ;-)

Ty si nejspíš v tom zmatku u těch cubíků prostě vzal jiný box.
    A zároven ji hodí tobě. Ted' sem to zkoušel ;-)

Ještě se zkus podívat do nastavení jestli máš povoleno " Zobrazit obsazené cargo-boxy " jestli to máš povolené tak sme doma :)

4. naklikaval jsem hráče a zapoměl vypnout boxy takže jsem misto hrače klikl v te hromade boxu nejaky cargo a sebral jsem ho no jako -10 cti nic neni ze jo ale zajmalo me ci to je nejaka chybka a nebo to tak ma vypsat tuto hlasku :)

5. PLPolish-legion-FX- Tak sme doma:)

- Jestli to je chyba nebo ne na tom asi nesejde, je to jen kosmetické a je to dost dlouho, takže si myslím že o tom BP ví.

6. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Urcite by som toto nastavenie vypol, je zbytocne zobrazovat cudzie boxy. Na crazy cuby by som to nezapinal uz vobec. :)

7. Tak ja hraju prevazne na 3D a full grafike a mam zaple vsechno kromne upozorneni k vykonu :D ale uz jsem to vypnul nerad bych mnel pak nejaky vetsi minus no myslim ze to je vyresene a muzeme to tu uzavřít :)

8. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Pokial tie boxy nepotrebujes do ulohy, tak to urcite vypni, netreba to mat zapnute.

povazujem za vyriesene, LOCK

-=jjooffoo=- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.